Xitana
Uzman
Çok ucuz fiyat, Akakçe'de en düşüğü 58.000 TL.
16 GB el frenine takılmış gariban bir kart. Uzun vade düşünen 24 GB Süper beklesin.
Eğer render değil sadece oyun içinse 16 GB gayet yeterlidir bence.16 GB el frenine takılmış gariban bir kart. Uzun vade düşünen 24 GB Süper beklesin.
Uzun vadede yeteceğine güvenmiyorum oyunlara optimizasyon yapılmıyor, 2K da oynadığım bir oyuna texture pack yüklediğimde 16 GB'ın tamamı kullanılıyor, şimdiden 1-2 oyunda 16 GB sınırına dayanıyor. Gidip 38'e 5070 Ti almak daha mantıklı zaten performans farkı da az.Eğer render değil sadece oyun içinse 16 GB gayet yeterlidir bence.
Mantıklı.16 GB el frenine takılmış gariban bir kart. Uzun vade düşünen 24 GB Süper beklesin.
Super modellerinde sadece RAM artacak Cuda çekirdekleri GPU saat hızları her şey aynı kalacakmış. Haklısın.5080 uzun vadede de oyunlarda yetecektir. 16 GB VRAM kullanan bir oyun kolay kolay çıkmaz diye düşünüyorum. Ayrıca 5080 Ti veya Super ile 5080 arasında büyük fiyat farkı olacaktır diye düşünüyorum. 5070 Ti Super desen GPU olarak 5080 gücünde olmayacak.
Uzun vadede yeteceğine güvenmiyorum oyunlara optimizasyon yapılmıyor, 2K da oynadığım bir oyuna texture pack yüklediğimde 16 GB'ın tamamı kullanılıyor, şimdiden 1-2 oyunda 16 GB sınırına dayanıyor. Gidip 38'e 5070 Ti almak daha mantıklı zaten performans farkı da az.