AceTeq

Üstün
Makaleler
2
Yer
Başkent
Güncellemeyi yapan var mı? Yapan varsa memnun mu? M6 Pro üzerinde gördüm Hz'de dalgalanma ve optimizasyon sorunu var. O yüzden yüklemeye çekiniyorum.

Ben yaptım simgeler küçüldü alan açıldı. Başka fark ettiğim ekstra bir durum olmadı. Bu telefonda memnun olmadığım tek şey güneş ışığı altında yetersiz parlaklık. Bu yüzden babama POCO X7 Pro aldım kağıt üstünde 3 kat daha iyiydi parlaklıkta ancak güneş altında denedim F5'ten bile kötü geldi bana. Güneş altında kararmayan parlaklığını koruyan yeni bir telefon önerisine ihtiyacım var, Xiaomi'ye alıştığım için bu marka önceliğim olabilir.

Güncellemeyi yapan var mı? Yapan varsa memnun mu? M6 Pro üzerinde gördüm Hz'de dalgalanma ve optimizasyon sorunu var. O yüzden yüklemeye çekiniyorum.

Merhaba aynı cihazı kullanıyorum bende mui 14 yüklü hyberos hiç yüklemedim genel olara pil ve oyun performansı nasıl mui 14 göre.