Grimes.6

Başarılı
Soru biraz garip görünebilir lakin POCO F5 telefonumda garip değişiklikler fark ettim. Telefonda gereksiz uygulama olan GetApps ana ekranda ve uygulama arama kısmında görünen bir şeydi. Bölgeyi Amerika yapınca uygulama devre dışı kaldı ve telefon temaları kısmı neredeyse hepsi ücretsiz olarak görünmeye başladı. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa dinlemek isterim çünkü çok saçma geldi belki daha stabil olan başka bir bölge vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de kullanıp ADB ile gereksiz her şeyi siliyorum ben.
Boyle bir şey mümkünse ben de Türkiye geri geçerim. En basiti fotoğraftaki uygulama arama kısmında GetApps yerine Google Play'de araması bile benim gözüme iyi geliyor nedense. GetApps kadar dandik uygulama görmedim cunku.
Screenshot_2025-04-01-15-30-57-308_com.mi.android.globallauncher.webp

Türkiye'de kullanıp ADB ile gereksiz her şeyi siliyorum ben.
İyi günler bende şimdi bazı uygulamaları sildim. Arkadaş çalışan görünmeyen gereksiz hizmetleri gösteren güncel liste vs biliyor musunuz? Veya silinmesi gereken liste gibi.

Son düzenleme:
Boyle bir şey mümkünse ben de Türkiye geri geçerim. En basiti fotoğraftaki uygulama arama kısmında GetApps yerine Google Play'de araması bile benim gözüme iyi geliyor nedense. GetApps kadar dandik uygulama görmedim cunku.Eki Görüntüle 136785

İyi günler bende şimdi bazı uygulamaları sildim. Arkadaş çalışan görünmeyen gereksiz hizmetleri gösteren güncel liste vs biliyor musunuz? Veya silinmesi gereken liste gibi.