Farklı bir arayüz ve alternatif düşünülürse 27K'ya Nothing Phone 2'nin 256 GB modeli var. Seçenekler arasına eklenebilir. Yalnız işlemcisinin F6'ya göre bir tık geride olduğunu belirtmekte fayda var.
Farklı bir arayüz ve alternatif düşünülürse 27K'ya Nothing Phone 2'nin 256 GB modeli var. Seçenekler arasına eklenebilir. Yalnız işlemcisinin F6'ya göre bir tık geride olduğunu belirtmekte fayda var.
O telefon Türkiye'de satılmıyor ki. Ve işlemcisi geride ise gerek yok. Ben performanslı bir şey istiyorum. İnternet'e giriyorum, Instagram'da geziyorum, ve arada oyun oynuyorum.
O telefon Türkiye'de satılmıyor ki. Ve işlemcisi geride ise gerek yok. Ben performanslı bir şey istiyorum. İnternet'e giriyorum, Instagram'da geziyorum, ve arada oyun oynuyorum.
Türkiye'de var. N11 satıyor. Performans farkı Exynos 2200 ile olandan daha az. Şuradan bakabilirsiniz. Arada oynanan oyunu bu fiyat bandında oynatmayacak cihaz nadirdir. Diğer etmenlere (güncelleme garantisi, batarya ömrü, hızlı şarj, kutu içeriği vs.) göre tercih şekillenir. Yüksek performans ve FPS kaygınız varsa o zaman F6 en iyisi. Bahsi geçen cihazları reelde görün, öyle karar verin derim.