İtachi Uchiha
Yetkin
24 Haziran 15:00'da lansman yapılacak. Sizce fiyatı tahminen ne kadar olur? Yazılım kısmında büyük sorunları olmazsa güzel bir telefona benziyor.
12 GB RAM olan versiyonu 23-25 bandında olursa çok iyi olur.Hakkı 25 - 30 bin. Fazlası zarar. 14T Pro var çünkü.
Tasarım işini halletmişler bu arada. Gayet güzel gözüküyor. S24 FE için bir rakip olur 14T'den sonra eğer 25 bin TL gibi bir fiyata çıkarsa.12 GB RAM olan versiyonu 23-25 bandında olursa çok iyi olur.
İşlemcisi SD olmuş. Buradan da artıyı alıyor bence. İlk kullanıcı deneyimleri iyi olursa alacağım büyük ihtimal. Kamera sensörü IMX882, güzel bir sensör.Tasarım işini halletmişler bu arada. Gayet güzel gözüküyor.
Burada Sony LYT-600 demişler. Boyut olarak 1/2" inç olduğu belirtilmiş. Kamerası muhtemelen rakiplerinin gerisinde olacak.İşlemcisi SD olmuş. Buradan da artıyı alıyor bence. İlk kullanıcı deneyimleri iyi olursa alacağım büyük ihtimal. Kamera sensörü IMX88, güzel bir sensör.
Event sayfasında IMX 882* demişler. Ben 888 demişim pardon.Burada Sony LYT-600 demişler. Boyut olarak 1/2" inç olduğu belirtilmiş. Kamerası muhtemelen rakiplerinin gerisinde olacak.
Poco X7 Pro'nun kullandığı sensör. Ben kamera olarak Poco'dan bir şey beklemiyorum.Event sayfasında IMX 882* demişler. Ben 888 demişim pardon.
Eki Görüntüle 156118