Nothing Phone, Huawei, Xiaomi bana güvenilir geliyor ama şu markadan telefon alan yakınlarımın yaşadıklarını hatırladıkça zerre güvenmiyorum.

Fakat yiğidi öldür hakkını yeme şu paraya şu donanım, mis.
POCO = Xiaomi'nin alt firması. İade süreçleri çok iyi. YD alınmışsa onu bilemem.

POCO X serisini sevmiyorum zaten. Ama F serisi iddialı bir seri ve fiyatına göre çok iddialı bir ürün olmuş bence @Simon @16015 nun yorumlarını alalım :D

Cihazın kameralarını bana sormayın ama donanım fiyatına göre çok iyi. Yazılımdan emin değilim bir tek. Mağazalara gelirse orada deneyimlemek lazım aslında.
Kamerası CMF Phone 1 ve Galaxy A36 ile denk. Ben Poco kullanmam. Bedava verseler bile. Donanımı S24 FE'den iyi. Fakat ben tercih etmem.

Huawei Google desteği sorunları olmasa telefonunu alırdım. Şu an HarmonyOS kullanıyorum çok iyi yapmıslar.

Evet o kısım Huawei telefonlarının gelişim sürecine cidden darbe vurdu çünkü kendi işletim sistemini daha hızlı şekilde geliştirip kararlı bir sürüme getirmek zorunda kaldılar, belki de bu olay yaşanmasa şu an sektörde en büyük yere sahip olabilirdi.

Evet o kısım Huawei telefonlarının gelişim sürecine cidden darbe vurdu çünkü kendi işletim sistemini daha hızlı şekilde geliştirip kararlı bir sürüme getirmek zorunda kaldılar, belki de bu olay yaşanmasa şu an sektörde en büyük yere sahip olabilirdi.

Yazılım açıkçası şu ana kadar kullandığım en stabil Android işletim sistemi.

Kamerası cmf Phone 1 ve Galaxy A36 ile denk. Ben POCO kullanmam. Bedava verseler bile. Donanımı S24 FE'den iyi. Fakat ben tercih etmem.

PUBG e sporcuları falan alır bunu anca :D ya da shortslarda POCO öven fanboylar :D

POCO = Xiaomi'nin alt firması. İade süreçleri çok iyi. Yurt dışı alınmışsa onu bilemem.

Evet biliyorum alt markası olduklarını ama bu benim görüşüme göre kalitesiz olduğunu değiştirmiyor. Xiaomi telefon da kullandım uzun bir süre hatta çevreme mahcup olmama neden olan bir alt marka oldu POCO.

Arkadaş grubuma ve iş yerime iş telefonu olarak 12 adet aldırmıştım, ne dil döktürmüştüm 7 telefonda arızalı çıkmıştı. İade süreci de öyle kolay olmadı. Kalan telefonları da en son stajyerlere vermişlerdi.

Hani S24 FE ile aynı masada dursunlar, donanımı ne kadar güçlü olursa olsun fark etmez S24'e yönelirdim.

@İtachi Uchiha, oyun oynasan bile bence tercih etme. Yazılımından çok süpheliyim. S24 FE, nothing 2A Plus ve Xiaomi 14t dururken alınmaz.
Nothing Phone'a yanaşmayı düşünmüyorum. Son part üretimlerinde ekranları sorunlu çıktı. Amoled yanığı oranı fazla.
S24 FE ile diğer birkaç model arasında gidip geliyorum. En az 4-5 yıl kullanacağım için 8GB RAM ne kadar yetecek bilemiyorum.

Nothing Phone'a yanaşmayı düşünmüyorum. Son part üretimlerinde ekranları sorunlu çıktı. AMOLED yanığı oranı fazla.
S24 FE ile diğer birkaç model arasında gidip geliyorum. En az 4-5 yıl kullanacağım için 8 GB RAM ne kadar yetecek bilemiyorum.

8 GB RAM belirli Android güncellemelerinden sonra widgetsız yeterli olabilir.

2A Plus kamera olarak Galaxy S24 FE ve mira4T'ye yaklaşamıyor maalesef. Motorola moto g stylus rakibi.

Sadece kamera olarak önermiyorum. Batarya işlemci yazılım vs dahilinde alabileceği en mantıklı 3 telefon.

Nothing Phone'a yanaşmayı düşünmüyorum. Son part üretimlerinde ekranları sorunlu çıktı. Amoled yanığı oranı fazla.
S24 FE ile diğer birkaç model arasında gidip geliyorum. En az 4-5 yıl kullanacağım için 8GB RAM ne kadar yetecek bilemiyorum.
Sırf RAM'ı 12 GB diye Xiaomi almamanı öneririm. HyperOS oldukça ağır ve saf Android'den uzak bir arayüzdür. Xiaomi'in 12 GB RAM'ının Samsung'un 8 GB'ına eşit olduğunu söyleyebilirim.

8 GB RAM belirli Android güncellemelerinden sonra widgetsız yeterli olabilir.

Sadece kamera olarak önermiyorum. Batarya işlemci yazılım vs dahilinde alabileceği en mantıklı 3 telefon.
Benim sıradaki telefonum yazılımdan ötürü Nothing olur muhtemelen.