POCO X serisini sevmiyorum zaten. Ama F serisi iddialı bir seri ve fiyatına göre çok iddialı bir ürün olmuş bence @Simon@16015 nun yorumlarını alalım
Cihazın kameralarını bana sormayın ama donanım fiyatına göre çok iyi. Yazılımdan emin değilim bir tek. Mağazalara gelirse orada deneyimlemek lazım aslında.
Evet o kısım Huawei telefonlarının gelişim sürecine cidden darbe vurdu çünkü kendi işletim sistemini daha hızlı şekilde geliştirip kararlı bir sürüme getirmek zorunda kaldılar, belki de bu olay yaşanmasa şu an sektörde en büyük yere sahip olabilirdi.
Evet o kısım Huawei telefonlarının gelişim sürecine cidden darbe vurdu çünkü kendi işletim sistemini daha hızlı şekilde geliştirip kararlı bir sürüme getirmek zorunda kaldılar, belki de bu olay yaşanmasa şu an sektörde en büyük yere sahip olabilirdi.
Evet biliyorum alt markası olduklarını ama bu benim görüşüme göre kalitesiz olduğunu değiştirmiyor. Xiaomi telefon da kullandım uzun bir süre hatta çevreme mahcup olmama neden olan bir alt marka oldu POCO.
Arkadaş grubuma ve iş yerime iş telefonu olarak 12 adet aldırmıştım, ne dil döktürmüştüm 7 telefonda arızalı çıkmıştı. İade süreci de öyle kolay olmadı. Kalan telefonları da en son stajyerlere vermişlerdi.
Hani S24 FE ile aynı masada dursunlar, donanımı ne kadar güçlü olursa olsun fark etmez S24'e yönelirdim.
Nothing Phone'a yanaşmayı düşünmüyorum. Son part üretimlerinde ekranları sorunlu çıktı. Amoled yanığı oranı fazla.
S24 FE ile diğer birkaç model arasında gidip geliyorum. En az 4-5 yıl kullanacağım için 8GB RAM ne kadar yetecek bilemiyorum.
Nothing Phone'a yanaşmayı düşünmüyorum. Son part üretimlerinde ekranları sorunlu çıktı. AMOLED yanığı oranı fazla.
S24 FE ile diğer birkaç model arasında gidip geliyorum. En az 4-5 yıl kullanacağım için 8 GB RAM ne kadar yetecek bilemiyorum.
Nothing Phone'a yanaşmayı düşünmüyorum. Son part üretimlerinde ekranları sorunlu çıktı. Amoled yanığı oranı fazla.
S24 FE ile diğer birkaç model arasında gidip geliyorum. En az 4-5 yıl kullanacağım için 8GB RAM ne kadar yetecek bilemiyorum.
Sırf RAM'ı 12 GB diye Xiaomi almamanı öneririm. HyperOS oldukça ağır ve saf Android'den uzak bir arayüzdür. Xiaomi'in 12 GB RAM'ının Samsung'un 8 GB'ına eşit olduğunu söyleyebilirim.