İsimbulamajim

Üstün
300 TL kuponu kullanın. Evet bu fiyatta Xiaomi Pad 7 var ama kalemi stokta yok. Poco Pad M1'in ise kalemi stokta var, oldukça ucuz ve öğrenciye uygun bir tablet. Poco yazıyor diye oyuncu tableti algısına girmeyin, Redmi Pad Pro 2'nin aynısı. Büyük ekranı ve dana gibi bataryası sayesinde öğrenciye uygun bir tablet. Donanımı da gayet güzel işlemci vb. gibi. Kalemiyle birlikte çok iyi olacaktır. Ayrıca 2025 yılında jak girişi ve SD kart desteklemesi mükemmel.

Kalemi nasıl? Xiaomi cihazların kalemi hakkında bir bilgim yok. Ayrıca yazılımda "POCO" olduğu için reklam gösteriyor olabilir.
Ama donanım ortalama pad 7 her türlü farkla daha iyi. UFS 2.2 olması kötü olmuş ama olsun çok büyük sorun değil.
Eğer öğrenciler için daha iyi uygulamaları ve kalemlerinin çok güzel olması ile alternatif Tab S10 FE, MatePad 11.5 2025 papermatte editon önerebilirim.

Kalemi nasıl? Xiaomi cihazların kalemi hakkında bir bilgim yok.
Redmi Smart Pen güzel, Xiaomi Focus Pen ise 100 dolarlık çok kaliteli bir kalem.
Eğer öğrenciler için daha iyi uygulamaları ve kalemlerinin çok güzel olması ile alternatif Tab S10 FE, MatePad 11.5 2025 papermatte editon önerebilirim.
S10 FE'den daha iyi bu tablet. Fiyatında Samsung Tab S10 Lite ile karşılaştırılması gerekiyor, onuda tokatlıyor.

Bu arada niye tablet öneri konularında bu Xiaomi'leri önermiyorsunuz? Hep overpriced Samsung'ları öneriyorsunuz.

Ayrıca yazılımda "POCO" olduğu için reklam gösteriyor olabilir.
Bloatware ve reklam az. Bizim bildiğimiz Xiaomi'lerde 50+ bloatware yüklü gelirdi.

S10 FE'den daha iyi bu tablet. Fiyatında Samsung Tab S10 Lite ile karşılaştırılması gerekiyor, onu da tokatlıyor.

Çok da büyük bir fark bulamadım. Yeri yeri Tab S10 FE daha iyi bazı yerlerde o.
S10 Lite zaten e waste bir ürün.

Bu arada niye tablet öneri konularında bu Xiaomi'leri önermiyorsunuz? Hep overpriced Samsung'ları öneriyorsunuz.

Ben Samsung önermiyorum. Huawei öneriyorum genelde. Samsungları Huawei istemezse öneriyorum.
Önermeme nedenim yok. Kullanıcı deneyimlerini bilmiyorum ayrıca yazılımlarında öğrencilerin işine yarayabilecek uygulamalar yok sanırım. Yani Lenovo ile farkı yok o konuda.
Samsung notes, Huawei notes kat kat daha iyi. Tek bir uygulama bile farkı hissettiriyor. Bir de kalemleri. Ekosistem içinde Samsung önerdiğim oluyor. Tamamen kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor.

Bloatware ve reklam az. Bizim bildiğimiz Xiaomi'lerde 50+ bloatware yüklü gelirdi.

Xiaomi pad 7 de olmayabilir düz Xiaomi serisi olduğundan ama bu POCO'ya da Redmi adıyla satılanlarda oluyor. Bu rahatsız edici. Zaten bloatware gelmeyen cihaz çok nadir artık.

Geçenlerde mağazadan Xiaomi pad 7 deneyimlerim. Cihaz uygulamalara gir çık yaparken takılıyor, akıcı bir performans sergilemiyor. İşlemcide sıkıntı yok, yazılımsal bir eksiklik bu. MatePad Air ise cillop gibi. Güncel olarak kullanıyorum. iPhone ile yarışır o konuda. Şu anki aklımla da Xiaomi yerine Huawei alırdım. Size de öneririm. Hiç biktirdigi bir sorun olmadı.

Kullanıcı deneyimlerini bilmiyorum ayrıca yazılımlarında öğrencilerin işine yarayabilecek uygulamalar yok sanırım. Yani Lenovo ile farkı yok o konuda.
Samsung notes, Huawei notes kat kat daha iyi. Tek bir uygulama bile farkı hissettiriyor. Bir de kalemleri. Ekosistem içinde Samsung önerdiğim oluyor. Tamamen kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor.
Xiaomi çok geliştirdi kendini. Öğrenciler için yeterli uygulamalar ve güzel ekosistem özellikleri sunuyor. Mesela bu Poco Pad M1 ile başka bir Xiaomi telefonu 2 ucu Type-C kablo üzerinden 27W hızında şarj edebiliyorsun. Bu sadece amiral gemilerinde olur ve onlarda bile 5W hızında falan şarj eder. Müthiş özellik.

Geçenlerde mağazadan Xiaomi pad 7 deneyimlerim. Cihaz uygulamalara gir çık yaparken takılıyor
Tablet olduğu için normal. Telefonda olduğu gibi 1 milyar tane uygulamayı açıp kapatıp şov yapmayacaksın. S10 FE falanda böyledir.

Xiaomi çok geliştirdi kendini. Öğrenciler için yeterli uygulamalar ve güzel ekosistem özellikleri sunuyor. Mesela bu POCO pad M1 ile başka bir Xiaomi telefonu 2 ucu Type-C kablo üzerinden 27W hızında şarj edebiliyorsun. Bu sadece amiral gemilerinde olur ve onlarda bile 5W hızında falan şarj eder. Müthiş özellik.

Asıl güzel olan özellik Xiaomi pad mini de. 2 adet Type-C girişi kadar mantıklı ve güzel bir özellik kendisi.