Rehber POCO serisi telefonlar neden alınmamalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 409
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Direkt sıkıntılı bir model üzerinden markanın geri kalan cihazlarını eleştirmenin biraz abartı olduğunu düşünüyorum.

@cenazeyebekleriz hocam arkadaş sorunsuz cihaz olduğunu bizim firmadaki sorunlu cihazları öne atarak reklamui firmasını karaladığımızı söylüyor.

Kız arkadaşımda da POCO C40 vardı. POCO serisi hakkında zaten iyi yorumlar duymamıştım, bundan sonra kesinlikle almayacağım cihazlar arasında bunlar. Bilgilendirme için teşekkürler.
Rica ederim hocam direk xiaomi almayıp başka marka alırsanız en iyi çözüm olur.

Rica ederim hocam direk Xiaomi almayıp başka marka alırsanız en iyi çözüm olur.
Reeder almayı planlıyorum

Samsung A34 veyahut Oppo gibi markalara bakacağım. Bu ay telefon tavsiyesi konusu açarsam şaşırma yani.

Abine mi şikayet ediyorsun . Sorun yaşamış olabilirsin bir şey demiyorum Poco cihazı da kullanmadığımı not etmişim zaten kendi Xiaomi deneyimimi yazdım sadece. Aldığım sıra son çıkan modeli oydu.

İfadeler: 409
POCO F5 kullanıyorum, cihaz mükemmel. Hayatımda kullandığım en iyi telefon olabilir.

10T bende de vardı, 144 Hz kağıt üstünde asla 144 hissettirmezdi.

Kız arkadaşımda da POCO C40 vardı. POCO serisi hakkında zaten iyi yorumlar duymamıştım, bundan sonra kesinlikle almayacağım cihazlar arasında bunlar. Bilgilendirme için teşekkürler.
POCO C40 Low-End bile olamayacak cihazlardan.

10T bende de vardı, 144 Hz kağıt üstünde asla 144 hissettirmezdi.
Hocam ben telefondan oyun oynayan biri değilim ama arkadaşlar PUBG'de denemek istemişlerdi onlara göre akıcı gelmişti oyun 90 FPS'e falan alınıyordu işte. Onun dışında zaten normal sosyal medya için kullandım sorun yaşamadım. 10T kötü mü sence?

Çok çok giriş seviyesi bir cihaz, Xiaomi'nin o cihazda pek bir suçu yok bence.

Mi serisi ile Redmi serisi çok farklı seriler, reklam farkı var diye biliyorum. Ama yine de Türkiye pazarında şu an tercih edilebilecek cihazlar değiller.

Abine mi şikayet ediyorsun . Sorun yaşamış olabilirsin bir şey demiyorum POCO cihazı da kullanmadığımı not etmişim zaten kendi Xiaomi deneyimimi yazdım sadece. Aldığım sıra son çıkan modeli oydu.

Birincisi kimseye şikayet falan ettiğim yok. Cihazı direk kullanmış birisinden yorum görmenizi istedim. İkincisi sorun yaşamış olamam çünkü cihazı almadım imzama bakarsanız sebebini görürsünüz bu yüzden özellikle kullanıcı etiketledim. Ve forumlarda cihazın incelemesinden çok anakartı yandı, kapandı açılmıyor gördüğüm için cihazın normal bir yanı bile yok. Onun dışında son cümleyi sonradan linç yemeyeyim diye sonradan ekleme yaptınız. F5 attığımda o son cümleniz yeni gelmişti.

Linç yemeyeyim falan diye atmadım yanlış anlaşılmasın diye attım ve kimsenin mesajı düşmemişti onu attığımda. Niye sizin atacağınız linçten çekineyim ki? Düzgünce konuşup fikir belirtiyoruz şurada. Konu açmak için konu açıp konuşmuşsun yani anladığım kadarıyla, madem cihazla bir alakan yok bir mağduriyetin yok üstelik söylediğine göre birçok mağdur kişinin açtığı konu var, sen oturup niye konu açıp kendi fikrini söyleyen insanlara laf yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…