Direkt sıkıntılı bir model üzerinden markanın geri kalan cihazlarını eleştirmenin biraz abartı olduğunu düşünüyorum.

@cenazeyebekleriz hocam arkadaş sorunsuz cihaz olduğunu bizim firmadaki sorunlu cihazları öne atarak reklamui firmasını karaladığımızı söylüyor.

Kız arkadaşımda da POCO C40 vardı. POCO serisi hakkında zaten iyi yorumlar duymamıştım, bundan sonra kesinlikle almayacağım cihazlar arasında bunlar. Bilgilendirme için teşekkürler.
Rica ederim hocam direk xiaomi almayıp başka marka alırsanız en iyi çözüm olur.

@cenazeyebekleriz hocam arkadaş sorunsuz cihaz olduğunu bizim firmadaki sorunlu cihazları öne atarak reklamui firmasını karaladığımızı söylüyor.

Rica ederim hocam direk xiaomi almayıp başka marka alırsanız en iyi çözüm olur.
Abine mi şikayet ediyorsun :D. Sorun yaşamış olabilirsin bir şey demiyorum Poco cihazı da kullanmadığımı not etmişim zaten kendi Xiaomi deneyimimi yazdım sadece. Aldığım sıra son çıkan modeli oydu.

Tam bu modelleri deneyimlemedim bilmiyorum ama kendim Xiaomi Mi10T kullanıyordum. Ekranı IPS 144 hz'di ve işlemcisi de sağlamdı oyun oynama dışında ısınma problemi yaşadığımı hatırlamıyorum. Talihsiz bir şekilde göle düşürdüğüm için telefon değiştirdim yoksa gayet memnundum cihazdan. Şu anda iPhone 11 kullanıyorum ve Xiaomi'den iyi ki geçmişim diyebileceğim bir yanını bulamadım. Direkt sıkıntılı bir model üzerinden markanın geri kalan cihazlarını eleştirmenin biraz abartı olduğunu düşünüyorum.

Bu söylediklerim Poco cihazları için değildir bu seri direkt anlatıldığı gibiyse yapılabilecek bir şey yok.
10T bende de vardı, 144 Hz kağıt üstünde asla 144 hissettirmezdi.

10T bende de vardı, 144 Hz kağıt üstünde asla 144 hissettirmezdi.
Hocam ben telefondan oyun oynayan biri değilim ama arkadaşlar PUBG'de denemek istemişlerdi onlara göre akıcı gelmişti oyun 90 FPS'e falan alınıyordu işte. Onun dışında zaten normal sosyal medya için kullandım sorun yaşamadım. 10T kötü mü sence?

Kız arkadaşımda da POCO C40 vardı. POCO serisi hakkında zaten iyi yorumlar duymamıştım, bundan sonra kesinlikle almayacağım cihazlar arasında bunlar. Bilgilendirme için teşekkürler.
Çok çok giriş seviyesi bir cihaz, Xiaomi'nin o cihazda pek bir suçu yok bence.

Hocam ben telefondan oyun oynayan biri değilim ama arkadaşlar PUBG'de denemek istemişlerdi onlara göre akıcı gelmişti oyun 90 FPS'e falan alınıyordu işte. Onun dışında zaten normal sosyal medya için kullandım sorun yaşamadım. 10T kötü mü sence?
Mi serisi ile Redmi serisi çok farklı seriler, reklam farkı var diye biliyorum. Ama yine de Türkiye pazarında şu an tercih edilebilecek cihazlar değiller.

Abine mi şikayet ediyorsun :D. Sorun yaşamış olabilirsin bir şey demiyorum POCO cihazı da kullanmadığımı not etmişim zaten kendi Xiaomi deneyimimi yazdım sadece. Aldığım sıra son çıkan modeli oydu.

Birincisi kimseye şikayet falan ettiğim yok. Cihazı direk kullanmış birisinden yorum görmenizi istedim. İkincisi sorun yaşamış olamam çünkü cihazı almadım imzama bakarsanız sebebini görürsünüz bu yüzden özellikle kullanıcı etiketledim. Ve forumlarda cihazın incelemesinden çok anakartı yandı, kapandı açılmıyor gördüğüm için cihazın normal bir yanı bile yok. Onun dışında son cümleyi sonradan linç yemeyeyim diye sonradan ekleme yaptınız. F5 attığımda o son cümleniz yeni gelmişti.

Birincisi kimseye şikayet falan ettiğim yok. Cihazı direk kullanmış birisinden yorum görmenizi istedim. İkincisi sorun yaşamış olamam çünkü cihazı almadım imzama bakarsanız sebebini görürsünüz bu yüzden özellikle kullanıcı etiketledim. Ve forumlarda cihazın incelemesinden çok anakartı yandı, kapandı açılmıyor gördüğüm için cihazın normal bir yanı bile yok. Onun dışında son cümleyi sonradan linç yemeyeyim diye sonradan ekleme yaptınız. F5 attığımda o son cümleniz yeni gelmişti.
Linç yemeyeyim falan diye atmadım yanlış anlaşılmasın diye attım ve kimsenin mesajı düşmemişti onu attığımda. Niye sizin atacağınız linçten çekineyim ki? Düzgünce konuşup fikir belirtiyoruz şurada. Konu açmak için konu açıp konuşmuşsun yani anladığım kadarıyla, madem cihazla bir alakan yok bir mağduriyetin yok üstelik söylediğine göre birçok mağdur kişinin açtığı konu var, sen oturup niye konu açıp kendi fikrini söyleyen insanlara laf yapıyorsun?