G Glorious Uzman Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Beğeniler 0 20 Temmuz 2024 #1 Merhabalar, bu sorunu POCO X3 NFC cihazımda yaşıyorum, bi' çözüm yolu önerebilir misiniz? @Heribert Yavuz Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2024
Merhabalar, bu sorunu POCO X3 NFC cihazımda yaşıyorum, bi' çözüm yolu önerebilir misiniz? @Heribert Yavuz
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 20 Temmuz 2024 #2 Alakam yok fakat çözümü görmek istiyorum eğer varsa. Reddit'te ve Şikayetvar'da bile baya mesajlar var ama çözüm göremedim.
Alakam yok fakat çözümü görmek istiyorum eğer varsa. Reddit'te ve Şikayetvar'da bile baya mesajlar var ama çözüm göremedim.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 20 Temmuz 2024 #3 Cihazınız kaçak mı? Ve daha önceden IMEI atıldı mı? Bootloader açık mı?
5 5481 Uzman Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 947 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 842 20 Temmuz 2024 #4 Benim cihazda da aynı şey oluyor EU rom kulllanıyorsan ondan kaynaklanıyor gibi.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 20 Temmuz 2024 #5 Cihaz Root'lu ise KernelSU kullan.
KS KS G Glorious Uzman Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Beğeniler 0 20 Temmuz 2024 #6 Toby Fox dedi: Toby Fox dedi: Cihazınız kaçak mı? Ve daha önceden IMEI atıldı mı? Bootloader açık mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Telefonu açmak için IMEI atıldı diye biliyorum bootloader hakkında pek bir fikrim yok Heribert Yavuz dedi: Cihaz Root'lu ise KernelSU kullan. Genişletmek için tıkla... "Üzgünüm! Kök erişimi bu cihaza düzgün bir şekilde yüklü değil." yazıyor galiba Rootlu değil Son düzenleme: 20 Temmuz 2024
Toby Fox dedi: Toby Fox dedi: Cihazınız kaçak mı? Ve daha önceden IMEI atıldı mı? Bootloader açık mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Telefonu açmak için IMEI atıldı diye biliyorum bootloader hakkında pek bir fikrim yok Heribert Yavuz dedi: Cihaz Root'lu ise KernelSU kullan. Genişletmek için tıkla... "Üzgünüm! Kök erişimi bu cihaza düzgün bir şekilde yüklü değil." yazıyor galiba Rootlu değil
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 20 Temmuz 2024 #7 Glorious dedi: Telefonu açmak için IMEI atıldı diye biliyorum bootloader hakkında pek bir fikrim yok "Üzgünüm! Kök erişimi bu cihaza düzgün bir şekilde yüklü değil." yazıyor galiba Rootlu değil Genişletmek için tıkla... Bootloader açık birakildiysa ondan oluyordur.
Glorious dedi: Telefonu açmak için IMEI atıldı diye biliyorum bootloader hakkında pek bir fikrim yok "Üzgünüm! Kök erişimi bu cihaza düzgün bir şekilde yüklü değil." yazıyor galiba Rootlu değil Genişletmek için tıkla... Bootloader açık birakildiysa ondan oluyordur.
KS KS G Glorious Uzman Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Beğeniler 0 21 Temmuz 2024 #8 Toby Fox dedi: Bootloader açık birakildiysa ondan oluyordur. Genişletmek için tıkla... Kapatılması kolay bir şey mi kolaylıkla kapatabilir miyim?
Toby Fox dedi: Bootloader açık birakildiysa ondan oluyordur. Genişletmek için tıkla... Kapatılması kolay bir şey mi kolaylıkla kapatabilir miyim?