elrexy
Uzman
Cihazın ekranda kırık var fakat dokunmatik ve iç ekran tamamıyla sağlam. Kutu fatura mevcut ve Turkiye cihazı. 6.400'e ilana koydum. Siz ne dersiniz ?
Hocam 5.5 elden nakit teklif geldi fena değil bana kalırsa. Peki siz ne dersiniz? Ayrıca ben bu telefon yerine ne alabilirim çok kararsız kaldım. 5900TL tertemiz kutu faturalı kırmıızı SE2 buldum fakat batarya sağlığı 74 sayaç gibi. Şehrimde düzgün cihaz yok Param Güvende ile alabiliyorum anca. Ve de lise üç öğrencisiyim hani daha çok günlük kullanıma gitsin bana icat çıkarmasın diye değiştiriyorum. Öyle telefona saatlerce bakma imkanım zaten olmayacak. S20 FE almak için daha çok para eklemem lazım. Bununla uğraşmak istemiyorum pek. Son olarak, arkadaşımda iPhone 15 var kamera konusnda ondan geçinirim. Instagram kullanıyorum biraz. Gönderi ve hikaye atarken iPhone işime gelir. Elim de büyük yalnız. Ayrıca iPhone denemeyi hep istemişimdir.
Kafam çok karıştı. POCO telefona ROM kurmaktan bıkmıştım.
Bir de ben bu POCO alınmadan önce babama S20 FE veya GT2 alalım internetten demiştim. Almadı kafasına eseni yaptı. O yüzden bu iki cihaza kıl oluyorum![]()
6500tl civarı işimi görür hocam. İkinci ele yorum yapamıyorum sıfır olsalar kendi başıma alır geçerdim.SE2 bırak günü 1 2 saat bile dayanmaz.
Yani sen bana tam bütçeni söyle bulmaya çalışırım.
Ayrıca Param Güvende ile alabilirsin sorun olursa iade edebiliyorsun.
6500TL civarı işimi görür hocam. İkinci ele yorum yapamıyorum sıfır olsalar kendi başıma alır geçerdim.
5500 nakit teklfi nasıl sizce? Tamam dersem satılacak çünkü hemen.
İkinci el bakiyorum. Mi 11t seceneklerin arasina ekleyeyim. Cihazi da daha yuksek fiyata satmayi denerim. Tesekkur ederim onerileriniz icin. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...faturali-kutusunda-bugunson-1262205962/detay/2.el bunları buldum
Sıfır olarak
A06 alabilirsin.
Biraz daha artır bence. Düz 6 olur mu diyebilirsin.2.elde 7 8K ya satılıyor çünkü.
İkinci el bakiyorum. Mi 11t seceneklerin arasina ekleyeyim. Cihazi da daha yuksek fiyata satmayi denerim. Teşekkür ederim onerileriniz icin. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...faturali-kutusunda-bugunson-1262205962/detay/
Bakayım hocam.O iPhone SE alınmaz. Yüzde 74 batarya ile çöp cihaz bildiğin. Daha temiz iPhone SE ya da XR 11 falan bak.
Ya da yurt dışı Xiaomi 11t 10t
Samsung'da Note 10/20 S10 vs bulursun.
Bakayım hocam.
SE Deji batarya takmak nasıl bir çözüm sizce? Kendim takabilirim.