POCO X6 Pro satın aldım daha yeni her şey sorunsuz fakat oyun oynarken arama gelince aramaya yanıt verirsem tam ekrana geçiyor. Eski telefonumda yukarıda küçük bir sembol kalıyordu tam ekrana geçmeden, oyunuma devam ediyordum. Stok telefon uygulaması ve bazı diğer telefon uygulamalarını denedim olmuyor.
Aramaya cevap ver dediğim an tam ekrana geçiyor oyunun ortasında çok sinir bozucu. Oyun odaklı telefonda böyle bir özelliğin olmaması çok saçma.
HyperOS 2 kullanıyorum yazsaydın ya mesajına. 2'de böyle bir sorun yok demek. Aynı şeyi dedim ben de.
HyperOS 1'de dediğim özellik kaldırılmış. MIUI'de olan özelliği neden kaldırırsın çok merak ettim cidden. HyperOS 2 geldiği zaman düzelirse güncellerim çözümü.
Telefonu HyperOS 2'ye güncelledim ve özellik hala yok. Giriş seviyesinin giriş telefonunda olan özellik oyuncu telefonu diye satılan telefonda yok. Maç ortası biri arıyor açsam dert, açmasam dert.
@409 2. sürümü kullanmama rağmen özellik hala yok. Sen Google telefon mu kullanıyorsun başka bir uygulama mı?
Sorunu çözdüm. Xiaomi stok kendi uygulamasını nedenini bilmediğim bir sebepten dolayı otomatik devre dışı bırakmış. Bu yüzden sadece Google uygulamasını kullanabiliyordum. APK olarak stok uygulamayı kurmama izin vermiyordu.
Stok telefon uygulamasını kurmak için Shizuku ve Canta yükleyin ardından 2. sekmeden bu uygulamayı bulup etkinleştirin. Stok uygulama artık çalışıyor ve aramalar tam ekran olmuyor.
POCO X6 Pro satın aldım daha yeni her şey sorunsuz fakat oyun oynarken arama gelince aramaya yanıt verirsem tam ekrana geçiyor. Eski telefonumda yukarıda küçük bir sembol kalıyordu tam ekrana geçmeden, oyunuma devam ediyordum. Stok telefon uygulaması ve bazı diğer telefon uygulamalarını denedim olmuyor.
Aramaya cevap ver dediğim an tam ekrana geçiyor oyunun ortasında çok sinir bozucu. Oyun odaklı telefonda böyle bir özelliğin olmaması çok saçma.
Dediğiniz gibi kişiler ve telefon uygulamasını aktif ettim, hatta Google platin kişiler ve telefon uygulamasını sildim fakat hala telefonu yanıtladığım zaman oyun ekranı kapanıp telefona geçiyor. En kötüsü oyun ekranından ayrılınca ceza yiyorum
Dediğiniz gibi kişiler ve telefon uygulamasını aktif ettim, hatta Google platin kişiler ve telefon uygulamasını sildim fakat hala telefonu yanıtladığım zaman oyun ekranı kapanıp telefona geçiyor. En kötüsü oyun ekranından ayrılınca ceza yiyorum
Reis, sorunu çözebildin mi? Ben de aynı telefonu kullanıyorum. HyperOS 3 geldi, hatta 1-2 gün önce ama hâlâ aynı sorunu yaşıyorum. Nefret ettim telefondan.