Çözüldü POCO X6 Pro telefon, oyun sırasında aramaya yanıt verince tam ekran oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Cihaz
Poco X6 Pro
POCO X6 Pro satın aldım daha yeni her şey sorunsuz fakat oyun oynarken arama gelince aramaya yanıt verirsem tam ekrana geçiyor. Eski telefonumda yukarıda küçük bir sembol kalıyordu tam ekrana geçmeden, oyunuma devam ediyordum. Stok telefon uygulaması ve bazı diğer telefon uygulamalarını denedim olmuyor.

Aramaya cevap ver dediğim an tam ekrana geçiyor oyunun ortasında çok sinir bozucu. Oyun odaklı telefonda böyle bir özelliğin olmaması çok saçma.

POCO X6 Pro HyperOS 1.0.14.0

Evet MIUI kullanıyorum. İyi Sosyaller.

Eki Görüntüle 124360

HyperOS 2 kullanıyorum yazsaydın ya mesajına. 2'de böyle bir sorun yok demek. Aynı şeyi dedim ben de.

HyperOS 1'de dediğim özellik kaldırılmış. MIUI'de olan özelliği neden kaldırırsın çok merak ettim cidden. HyperOS 2 geldiği zaman düzelirse güncellerim çözümü.

Telefonu HyperOS 2'ye güncelledim ve özellik hala yok. Giriş seviyesinin giriş telefonunda olan özellik oyuncu telefonu diye satılan telefonda yok. Maç ortası biri arıyor açsam dert, açmasam dert.

@409 2. sürümü kullanmama rağmen özellik hala yok. Sen Google telefon mu kullanıyorsun başka bir uygulama mı?

Sorunu çözdüm. Xiaomi stok kendi uygulamasını nedenini bilmediğim bir sebepten dolayı otomatik devre dışı bırakmış. Bu yüzden sadece Google uygulamasını kullanabiliyordum. APK olarak stok uygulamayı kurmama izin vermiyordu.

Stok telefon uygulamasını kurmak için Shizuku ve Canta yükleyin ardından 2. sekmeden bu uygulamayı bulup etkinleştirin. Stok uygulama artık çalışıyor ve aramalar tam ekran olmuyor.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Dediğiniz gibi kişiler ve telefon uygulamasını aktif ettim, hatta Google platin kişiler ve telefon uygulamasını sildim fakat hala telefonu yanıtladığım zaman oyun ekranı kapanıp telefona geçiyor. En kötüsü oyun ekranından ayrılınca ceza yiyorum

Bendede çalışmıyor hocam artık, yapacak bir şey yok.

Bende de çalışmıyor hocam artık, yapacak bir şey yok.
Oyun telefonuyla keyifli bir oyun oynayamıyorum

Bende de çalışmıyor hocam artık, yapacak bir şey yok.
Hallettim hocam. True Phone. Play Store'dan indirebilirsin, APK'sı da var. Benim derdimi çözdüğü için ömür boyu premium satın aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hallettim hocam. True Phone. Play Store'dan indirebilirsin, APK'sı da var. Benim derdimi çözdüğü için ömür boyu premium satın aldım.
Deneyeyim.

Hocam evet oluyor ama arayüzü çok eski gözüktüğü için kullanmayacağım maalesef. Biraz daha modern gözükse belki olabilirdi.

Ben de yükledim ama yine tam ekrana atıyor. Bi' ayarı var mı?

Reis, sorunu çözebildin mi? Ben de aynı telefonu kullanıyorum. HyperOS 3 geldi, hatta 1-2 gün önce ama hâlâ aynı sorunu yaşıyorum. Nefret ettim telefondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…