Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Cihaz
Poco X6 Pro
POCO X6 Pro satın aldım daha yeni her şey sorunsuz fakat oyun oynarken arama gelince aramaya yanıt verirsem tam ekrana geçiyor. Eski telefonumda yukarıda küçük bir sembol kalıyordu tam ekrana geçmeden, oyunuma devam ediyordum. Stok telefon uygulaması ve bazı diğer telefon uygulamalarını denedim olmuyor.

Aramaya cevap ver dediğim an tam ekrana geçiyor oyunun ortasında çok sinir bozucu. Oyun odaklı telefonda böyle bir özelliğin olmaması çok saçma.

POCO X6 Pro HyperOS 1.0.14.0

Game Center'i siz kaldirmistiniz sanirsam. Bu ufak bildirim isiyle bu ilgileniyor olabilir, tekrar kurup oyunlari oradan ekleyince durum duzelebilir ancak tabii bloat kurmak zorunda kaliyorsunuz.

EMUI cihazlarda durum boyleydi, Game Space'den oyunu eklemediginiz takdirde aramalar buyuk gozukuyordu, oradan yola ciktim. Klasik Cinli uretici kafasi hep aynidir diye.

Game Center'i siz kaldirmistiniz sanirsam. Bu ufak bildirim isiyle bu ilgileniyor olabilir, tekrar kurup oyunlari oradan ekleyince durum duzelebilir ancak tabii bloat kurmak zorunda kaliyorsunuz.

Yok kaldırmadım. GetApps benzeri sadece oyun yükleyebildiğin bir uygulama vardı Game Store tarzı bir şeydi onu kaldırdım. Game Space vs. duruyor hala işime yarayan özellikler var.

Screenshot_2025-02-14-21-07-34-310_com.riotgames.league.wildrift.webp
Screenshot_2025-02-14-21-07-41-749_com.riotgames.league.wildrift.webp

Kısayollarda veya Game Space ayarlarında aramalar ile ilgili bir şey yok.

Ek olarak varsayılan uygulamalardan şöyle bir özelliği olan başka bir telefon uygulamasını varsayılan telefon uygulaması olarak ayarladım fakat yine işe yaramadı.

Screenshot_2025-02-14-21-10-50-162_com.goodwy.dialer.webp

Game Center'i siz kaldirmistiniz sanirsam. Bu ufak bildirim isiyle bu ilgileniyor olabilir, tekrar kurup oyunlari oradan ekleyince durum duzelebilir ancak tabii bloat kurmak zorunda kalıyorsunuz.

EMUI cihazlarda durum boyleydi, Game Space'den oyunu eklemediginiz takdirde aramalar buyuk gozukuyordu, oradan yola ciktim. Klasik Cinli uretici kafasi hep aynidir diye.

Bu iş ile Game Center değil Game Turbo ilgileniyor. Oyunu oraya ekleyip kendi ayarlaması gerekiyor.

Sorunu yaşarken ki video olsa daha iyi olurdu ama sıkıntı değil. Anladım. Xiaomi telefonumda test ettim ve başıma böyle bir şey gelmedi. Başka bir arama uygulaması mı yüklediniz?

Stok uygulama veya başka bir uygulama fark etmiyor. Video gerekli değil. Demek istediğim şey oyun oynarken arama geliyor, aramayı aça bastığım an oyundan telefon uygulamasına geçiyor. Bence sorun HyperOS ile ilgili. Sizin telefon Miui büyük ihtimal. HyperOS 2 çıkınca düzelir belki.

Artı -1 Eksi
POCO X6 Pro satın aldım daha yeni her şey sorunsuz fakat oyun oynarken arama gelince aramaya yanıt verirsem tam ekrana geçiyor. Eski telefonumda yukarıda küçük bir sembol kalıyordu tam ekrana geçmeden, oyunuma devam ediyordum. Stok telefon uygulaması ve bazı diğer telefon uygulamalarını denedim olmuyor.

Aramaya cevap ver dediğim an tam ekrana geçiyor oyunun ortasında çok sinir bozucu. Oyun odaklı telefonda böyle bir özelliğin olmaması çok saçma.

POCO X6 Pro HyperOS 1.0.14.0

Google'in kendi telefon uygulaması belki sorunu çözebilir.