Telefona format atmayı düşünüyorum fakat tam yedekleme nasıl yapılır? Ayarlardan pil için ayarlar vs. yaptım hızlı bitmesin diye. Bu en ince ayrıntısına kadar nasıl yedeklenir? Buradan yedeği geri yükleyip ayarlar vs. uğraşmak istemiyorum. Bunu nasıl yaparım?

Telefona format atmayı düşünüyorum fakat tam yedekleme nasıl yapılır? Ayarlardan pil için ayarlar vs. yaptım hızlı bitmesin diye. Bu en ince ayrıntısına kadar nasıl yedeklenir? Buradan yedeği geri yükleyip ayarlar vs. uğraşmak istemiyorum. Bunu nasıl yaparım?
POCO X6 Pro'da tam yedekleme işlemini gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Google Hesabınızı Yedekleyin​

• Ayarlar menüsüne gidin.
  • Hesaplar kısmına dokunun.
  • Google seçeneğini seçin.
  • Yedeklemek istediğiniz tüm verilerin yanındaki kutucukları işaretleyin (yağ kazıma, takvim, kişiler vb.).

2. Telefon Ayarlarını Yedekleyin​

• Ayarlar menüsüne geri dönün.
  • Sistem & Güncellemeler seçeneğine gidin.
  • Yedekleme & Sıfırlama bölümüne dokunun.
  • Veri Yedekleme seçeneğini (veya "Yedekleme" seçeneğini) aktif hale getirin.

3. Uygulama Verilerini Yedekleyin​

• Play Store'a gidin.
  • Yüklediğiniz her uygulama için, uygulama içi yedekleme ayarlarını kontrol edin; birçok uygulama kendi verilerini yedekleme seçeneğine sahiptir.
  • Özel olarak desteklenen uygulamalar varsa, bu verileri bulut depolama alanına yedeklemeyi unutmayın.

4. Dosyalarınızı Yedekleyin​

• Dosyalar uygulamasını açın.
  • Yedeklemek istediğiniz dosya ve klasörleri seçin.
  • Paylaş veya Yedekle seçeneği ile dosyalarınızı Google Drive veya başka bir bulut hizmetine yükleyin.

5. Multimedya Dosyalarınızı Yedekleyin​

• Fotoğraflarınızı ve videolarınızı yedeklemek için Google Fotoğraflar uygulamasını açın.
  • Ayarlar bölümüne gidin ve Yedekleme & Senkronizasyon seçeneğini etkinleştirin, böylece tüm medya dosyalarınız bulutta yedeklenir.

6. Tam Yedekleme için Üçüncü Parti Uygulamalar (Opsiyonel)​

- Helium, Titanium Backup gibi yedekleme uygulamalarını kullanabilirsiniz. Bu uygulamalar, daha gelişmiş yedekleme seçenekleri sunar.

7. Yedekleme Kontrolü​

- Yedekleme işlemi tamamlandığında, tüm verilerinizin düzgün bir şekilde yedeklendiğinden emin olun.

Bu adımları takip ederek POCO X6 Pro'da tam yedekleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Format sonrası verilerinizi geri yüklemek istediğinizde, yedeklerinizi bu yolla kullanabilirsiniz.