Poco X6 Pro'dan Honor 400'e geçilir mi?

Essex

Üstün
Makaleler
11
Şu anda Poco X6 Pro kullanıyorum ve Honor 400 modeli dikkatimi çekti. Kamera benim için önemli değil, oyun performansı ve pil ömrü önceliğim. Pil konusunda Honor 400 bariz şekilde daha iyi görünüyor ancak işlemci tarafında kararsız kaldım. X6 Pro’da Dimensity 8300, Honor 400’de ise Snapdragon 7 Gen 3 bulunuyor. Sizce hangi telefon daha iyi?

X6 Pro çok daha iyi. Geçecekseniz ilk olarak Poco X7 Pro ya da F7 gibi cihazlara bakacaksınız, daha dengeli tarafta ise S24 FE bakacaksınız. Kamera ya da başka şeyler önemli değilse, tek derdiniz oyunsa zaten doğru cihazdasınız.

Honor markasını tavsiye etmem özellikle 400 serisinde. Sana tavsiyem önceliğin oyun ise POCO F serisi ya da amiral gemisi cihazlara yönelmen (S25, Xiaomi 15 gibi)

Honor 400 dünyada 6 yıl güncelleme garantili iken ülkemizde 3 yıl güncelleme garantili. Bu tavrından dolayı Honor 400 almak biraz dezavantajlı. Bu arada Honor 200 Pro kullanıyorum ve çok memnunum ama Honor markasının 400 serisinde yaptığı kabul edilemez.

Şu anda Poco X6 Pro kullanıyorum ve Honor 400 modeli dikkatimi çekti. Kamera benim için önemli değil, oyun performansı ve pil ömrü önceliğim. Pil konusunda Honor 400 bariz şekilde daha iyi görünüyor ancak işlemci tarafında kararsız kaldım. X6 Pro’da Dimensity 8300, Honor 400’de ise Snapdragon 7 Gen 3 bulunuyor. Sizce hangi telefon daha iyi?
X6 Pro daha iyi. Honor ülkemize yaptığından bile tavsiye etmem.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt