Makaleler
6
Son 6 ayın en düşük fiyatı. PttAVM'de satılsa da Evofone satıcı. Eğer PttAVM'ye güvenmiyorsanız biraz daha pahalıya daha farklı mağazalardan alabilirsiniz.

Screenshot_20251217_204051.webp

(Bu ekran görüntüsündeki farklı satıcı. Evofone'daki 19.399 TL)

Son 6 ayın en düşük fiyatı. PttAVM'de satılsa da Evofone satıcı. Eğer PttAVM'ye güvenmiyorsanız biraz daha pahalıya daha farklı mağazalardan alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 211380

(Bu ekran görüntüsündeki farklı satıcı. Evofone'daki 19.399 TL)

600 TL farkla 12/512 GB modeli satılıyor lakin farklı bir satıcı.
8/256 modelinde ise 11 TL farkla KVK Türkiye Garantili olarak BVBMarket satmakta, ek bilgi olarak onları da geçeyim.

600 TL farkla 12/512 GB modeli satılıyor lakin farklı bir satıcı.
8/256 modelinde ise 11 TL farkla KVK Türkiye garantili olarak bvbmarket satmakta, ek bilgi olarak onları da geçeyim.

Bvbmarket yerine evofone daha iyi olur.
12/512 modelinde N11 satıcılı en ucuz ve en güvenilir olanı. Geri kalanları güvenilir değil bana göre.

12/512 modeli almak çok daha mantıklı satıcı güvenilirse. Honor 400 yerine keşke bunu mu alsaydım diye düşünmüyorum değil. İşlemci gücü olarak bayağı fark var ama Mediatek işlemci ve arayüz beni almamaya itmişti. Bir de kamera tabi.

12/512 modeli almak çok daha mantıklı satıcı güvenilirse.

22K ya kadar güvenilir değil.

Honor 400 yerine keşke bunu mu alsaydım diye düşünmüyorum değil. İşlemci gücü olarak bayağı fark var ama MediaTek işlemci ve arayüz beni almamaya itmişti.

Eğer sizin için kamera, ekran yazılım daha önemliyse X7 Pro iyi bir tercih olmazdı. MediaTek işlemci sorun değil ama arayüz almamaya doğru iter.