Son 6 ayın en düşük fiyatı. PttAVM'de satılsa da Evofone satıcı. Eğer PttAVM'ye güvenmiyorsanız biraz daha pahalıya daha farklı mağazalardan alabilirsiniz.
(Bu ekran görüntüsündeki farklı satıcı. Evofone'daki 19.399 TL)
Son 6 ayın en düşük fiyatı. PttAVM'de satılsa da Evofone satıcı. Eğer PttAVM'ye güvenmiyorsanız biraz daha pahalıya daha farklı mağazalardan alabilirsiniz.
600 TL farkla 12/512 GB modeli satılıyor lakin farklı bir satıcı.
8/256 modelinde ise 11 TL farkla KVK Türkiye Garantili olarak BVBMarket satmakta, ek bilgi olarak onları da geçeyim.
600 TL farkla 12/512 GB modeli satılıyor lakin farklı bir satıcı.
8/256 modelinde ise 11 TL farkla KVK Türkiye garantili olarak bvbmarket satmakta, ek bilgi olarak onları da geçeyim.
12/512 modeli almak çok daha mantıklı satıcı güvenilirse. Honor 400 yerine keşke bunu mu alsaydım diye düşünmüyorum değil. İşlemci gücü olarak bayağı fark var ama Mediatek işlemci ve arayüz beni almamaya itmişti. Bir de kamera tabi.
Honor 400 yerine keşke bunu mu alsaydım diye düşünmüyorum değil. İşlemci gücü olarak bayağı fark var ama MediaTek işlemci ve arayüz beni almamaya itmişti.
Evet çok garip bir durum. X serisinde hep sorunlar olmasına rağmen F serisinde hiç sorun olmuyor. F6'da fiyatına oranla çok daha tercih edilebilir kalıyor bana göre.