Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-03-29 at 10.53.38.webp
    WhatsApp Image 2025-03-29 at 10.53.38.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 105
  • WhatsApp Image 2025-03-29 at 10.53.37.webp
    WhatsApp Image 2025-03-29 at 10.53.37.webp
    47 KB · Görüntüleme: 131
  • WhatsApp Image 2025-03-29 at 10.53.35.webp
    WhatsApp Image 2025-03-29 at 10.53.35.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 101
Ben olsam caliperle normal görünen kısmı ve kalkmış görünen kısmı ölçer aradaki milimetre farkını belgelerdim. Evde caliper varsa yapmanı öneririm, sonra iade kabul etmeyip servise verip vay efendim çok güzel ekran var en ufak sorunu yok diyemesinler. Bence ekran atmış, batarya şişmesi kaynaklı X3 Pro'da benzer durum yaşamıştım fakat telefon kapalı halde kendi kendine uzun süre dolapta beklediğinde geçmişti. Sende de süreç uzarsa belki kendi kendine "düzelir" ve sorun yok diye sıkıntı çıkarmaya çalışırlar. Kanıt olsun diye hassas bir aletle ölçüm almak, kılıfı çıkarılı halde video çekmek yararına olabilir.

Umarım bir şey ispatlamaya gerek kalmadan direkt iade alınır.

Ben olsam caliperle normal görünen kısmı ve kalkmış görünen kısmı ölçer aradaki milimetre farkını belgelerdim. Evde caliper varsa yapmanı öneririm, sonra iade kabul etmeyip servise verip vay efendim çok güzel ekran var en ufak sorunu yok diyemesinler. Bence ekran atmış, batarya şişmesi kaynaklı X3 Pro'da benzer durum yaşamıştım fakat telefon kapalı halde kendi kendine uzun süre dolapta beklediğinde geçmişti. Sende de süreç uzarsa belki kendi kendine "düzelir" ve sorun yok diye sıkıntı çıkarmaya çalışırlar. Kanıt olsun diye hassas bir aletle ölçüm almak, kılıfı çıkarılı halde video çekmek yararına olabilir.

Umarım bir şey ispatlamaya gerek kalmadan direkt iade alınır.
Bana kalsa direk servise gönderip süreci başlatacağım. Babam bir şeyi yok diyor. Ama belli zaten ekranın köşeleri kalkmamış ama kenarlarından full ışık sızıyor. 1 hafta kılıfla ve düşük parlaklıkla kullandığım için fark edememişim.

Tamamdır, ekran kalkmasını kesinleştirdim. Kenardan hafif üfleyince hava içine giriyor ve birkaç saniye izi belli oluyor. İade işlemlerini başlattım.

Umarım servis sorun çıkarmaz.