Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Selamlar,

Aslında Baseus'un 90W destekli kablolarından birini alacaktım; ancak yanlış anlamadıysam bazı telefonların kendine has şarj teknolojileri olduğu için benim cihazım bu hızı desteklemiyormuş. Xiaomi için 90W (HyperCharge/Turbo Şarj) destekleyen kaliteli bir kablo öneriniz var mı? Bütçem 350-400 TL civarı; bu fiyatı aşmazsa çok iyi olur.

Teşekkürler.

@Emir Bu dediğim olay gerçekten böyle mi bu arada? Tam emin olamadım.

Son düzenleme:
Bilemedim ya, biraz daha araştırdım tüm kaynaklar desteklemez diyor.

@Livo Buna göre önerme şansınız var mı? Birkaç marka var, karar veremedim.

Teşekkürler, ancak demek istediğim tam anlaşılmadı sanırım. Xiaomi gibi markalarda kablolar çipli olduğu için, hızlı şarj özelliği bu kablolarda desteklenmiyor diye biliyorum. Attığınız Baseus markasının fotoğraflarında bile hızlı şarjın Honor gibi serilerde desteklendiği yazıyor zaten. Xiaomi için uyumlu bir kablo lazım bana sanırsam.

Teşekkürler, ancak demek istediğim tam anlaşılmadı sanırım. Xiaomi gibi markalarda kablolar çipli olduğu için, hızlı şarj özelliği bu kablolarda desteklenmiyor diye biliyorum. Attığınız Baseus markasının fotoğraflarında bile hızlı şarjın Honor gibi serilerde desteklendiği yazıyor zaten. Xiaomi için uyumlu bir kablo lazım bana sanırsam.

Çipin ismini biliyorsanız bakayım.

Kısaca adamlar başka marka kullanma diye yapmış direkt orijinal al.