Batın 20

Başarılı
Yer
Bursa
Cihaz
POCO X7 PRO
2 gün önce satın aldım, alırken satıcı da bu konu hakkında bilgilendirme yaptı.

POCO X7 PRO 12 / 512 GB modelini kullanıyorum Global olarak aldım server kayıt vs. henüz yaptırmadım. Donanımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Sorunum: Telefon yeniden başlatıldığında veya kapatıp açtığımda hattı okumuyor, hattı çıkarıp diğer sime takıyorum okuyor sorun neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bunun dışında şebeke problemim yok sadece yeniden başlatıldığında hattı okumuyor çıkartıp takmak gerekiyor sim1 de ise sim2 ye, sim2 de ise sim1 e takınca düzeliyor.

Bence server kayıt yaptırın şimdiden kafanız rahat olsun.
Ben tam anlayamadım gerçekten sim okuma problemi yok kapatıp açmadığım sürece hiç sıkıntı yaşatmıyor.
Duruma göre kayıt işini düşünebilirim, bu işi yapan kişiye de sorarım ondan mı kaynaklanıyor diye. Ben forumda bilen vardır diye düşünerek konu açmıştım fikir amaçlı.

Ben tam anlayamadım gerçekten SIM okuma problemi yok kapatıp açmadığım sürece hiç sıkıntı yaşatmıyor.
Duruma göre kayıt işini düşünebilirim, bu işi yapan kişiye de sorarım ondan mı kaynaklanıyor diye. Ben forumda bilen vardır diye düşünerek konu açmıştım fikir amaçlı.

Karşılaşan olmamıştır belki o yüzden kimse yazmadı.
Satıcıya sor en iyisi çözümü var mı diye. Olmazsa kayıt ettir.

Redmi Note 13 Pro 5G aynı sorun var. Kayıttan dolayı olduğunü düşünüyorduk ama daha yeni BTK'den daha yeni mesaj geldiğini görünce donanımsal olduğunu düşünmeye başladım.
Yazılımsal olma imkanı var bence, çünkü sim kartı okuyabiliyor donanımsal olsa hiç okumaz öyle değil mi?