Luxie Üyecik Katılım 31 Mayıs 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 2 31 Mayıs 2026 #1 Acayip kararsızım, yardım ederseniz mutlu olurum. 12 GB 512 (İthalatçı Garanti) 8 GB 256 (Xiaomi Türkiye Garanti)
Acayip kararsızım, yardım ederseniz mutlu olurum. 12 GB 512 (İthalatçı Garanti) 8 GB 256 (Xiaomi Türkiye Garanti)
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 31 Mayıs 2026 #2 Luxie dedi: Acayip kararsızım, yardım ederseniz mutlu olurum. 12 GB 512 (İthalatçı Garanti) 8 GB 256 (Xiaomi Türkiye Garanti) Genişletmek için tıkla... Xiaomi Türkiye garantili alınır. İthalatçıların kaçakçılarla farkı yok.
Luxie dedi: Acayip kararsızım, yardım ederseniz mutlu olurum. 12 GB 512 (İthalatçı Garanti) 8 GB 256 (Xiaomi Türkiye Garanti) Genişletmek için tıkla... Xiaomi Türkiye garantili alınır. İthalatçıların kaçakçılarla farkı yok.
KS KS Luxie Üyecik Katılım 31 Mayıs 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 2 31 Mayıs 2026 #3 Aakons dedi: Xiaomi Türkiye garantili alınır. İthalatçıların kaçakçılarla farkı yok. Genişletmek için tıkla... Alıyorum o zaman Türkiye garantili?
Aakons dedi: Xiaomi Türkiye garantili alınır. İthalatçıların kaçakçılarla farkı yok. Genişletmek için tıkla... Alıyorum o zaman Türkiye garantili?
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 31 Mayıs 2026 #4 Luxie dedi: Alıyorum o zaman Türkiye garantili? Genişletmek için tıkla... Evet TR alın da cihazın memnun edeceğinizden emin misiniz? Kullanımınız çoğunlukla oyun ise tercih edin.
Luxie dedi: Alıyorum o zaman Türkiye garantili? Genişletmek için tıkla... Evet TR alın da cihazın memnun edeceğinizden emin misiniz? Kullanımınız çoğunlukla oyun ise tercih edin.
KS KS Luxie Üyecik Katılım 31 Mayıs 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 2 31 Mayıs 2026 #5 Aakons dedi: Evet TR alın da cihazın memnun edeceğinizden emin misiniz? Kullanımınız çoğunlukla oyun ise tercih edin. Genişletmek için tıkla... Eder diye düşünüyorum, kamerayla falan pek işim olmaz.
Aakons dedi: Evet TR alın da cihazın memnun edeceğinizden emin misiniz? Kullanımınız çoğunlukla oyun ise tercih edin. Genişletmek için tıkla... Eder diye düşünüyorum, kamerayla falan pek işim olmaz.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.042 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.193 Yer Rockport City 31 Mayıs 2026 #6 Luxie dedi: Eder diye düşünüyorum, kamerayla falan pek işim olmaz. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM ise oyunlarda pe tatmin etmeyebilir ona göre alın. HyperOS zaten biraz fazla RAM yiyor, oyunlar ve arkaplan işlemleri de 8 GB'ı doldurabilir. Tabii yine size kalmış bir tercih. İşlemci gücünden o kısmı göz ardı edebilme şansınız da var.
Luxie dedi: Eder diye düşünüyorum, kamerayla falan pek işim olmaz. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM ise oyunlarda pe tatmin etmeyebilir ona göre alın. HyperOS zaten biraz fazla RAM yiyor, oyunlar ve arkaplan işlemleri de 8 GB'ı doldurabilir. Tabii yine size kalmış bir tercih. İşlemci gücünden o kısmı göz ardı edebilme şansınız da var.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.451 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.774 Yer Karabük 31 Mayıs 2026 #7 Luxie dedi: Acayip kararsızım, yardım ederseniz mutlu olurum. 12 GB 512 (İthalatçı Garanti) 8 GB 256 (Xiaomi Türkiye Garanti) Genişletmek için tıkla... Riske gerek yok. Türkiye garantili alın.
Luxie dedi: Acayip kararsızım, yardım ederseniz mutlu olurum. 12 GB 512 (İthalatçı Garanti) 8 GB 256 (Xiaomi Türkiye Garanti) Genişletmek için tıkla... Riske gerek yok. Türkiye garantili alın.