user427696a

Başarılı
Minecraft'ı pojavlauncher üzerinden oynuyorum bu yüzden sadece siteler üzerinden server acabiliyorum. 1.19.2 Forge versiyonuna bazı modlar kurup oynamak istiyorum fakat Aternos'ta bu modlar bulunmuyor ve LAN paylaşımında sorun yaşıyorum. Ücretsiz modlu server açabilecek bir site var mı?

Minecraft'ı pojavlauncher üzerinden oynuyorum bu yüzden sadece siteler üzerinden server acabiliyorum. 1.19.2 Forge versiyonuna bazı modlar kurup oynamak istiyorum fakat Aternos'ta bu modlar bulunmuyor ve lan paylaşımında sorun yaşıyorum. Ücretsiz modlu server açabilecek bir site var mı?

Hocam isterseniz yerel ağda Termux üzerinden Java, Paper vb. kurarak sunucuyu kurabilirsiniz. Yanına da Ngrok gibi bir port yönlendiricisi eklersiniz miss gibi olur.

Hocam isterseniz yerel ağda Termux üzerinden Java ve paper vb. kurarak sunucuyu kurabilirsiniz. Yanına da ngrok gibi bir port yönlendiricisi eklersiniz miss gibi olur.

Lan üzerinden bağlanmayı denediğimde geçersiz oturum hatası alıyorum fakat 2 mizde crack olarak giriyoruz. Aynı zamanda düz vanilla sürümünde baglanabiliyoruz.

Güvenlik duvarınızla alakalı bir sorun olabilir. Onu bir kontrol edin.

Google Colab kullanarak bir Minecraft sunucusu oluşturmak için:

Onun haricinde yerel ağda sunucu açmak için telefonunuza Termux kurabilirsiniz. Minecraft sunucu kurulumları nasıl yapılıyorsa aynı adımları uygulayarak kurarsınız. Bununla ilgili yardım almak istiyorsanız ayrı konu açınız.