@Elma ısıran, Drive dosyalari 1 kere bile acilmis olsa kaydediliyo. Dosyayi acarken sectigin mailden girip "sizinle paylasinlar" kismina baktin degil mi? Eger ona ragmen yoksa direkt arsivi kaldirdilar muhtemelen.