Picky
Bilgin
Pokémon kart koleksiyonuna başlamayı düşünüyorum. Sevgili @Simon hocam, açmış olduğunuz bazı konulara göz gezdirdim. Koleksiyona nasıl başlanır, kart çeşitlerinin neler olduğu konunuzu okudum, tekrar tekrar da okuyacağım çünkü şu an karışık geliyor. Öte yandan daha güncel bir konunuzda da koleksiyona başlamak için mantıklı olduğunu düşündüğünüz "Mystery ve Mystery Ultra" pack tavsiyesinde bulunmuşsunuz. "PoKeZed" isimli YouTube kanalında da yine sizin önerdiğiniz koleksiyona başlama videosunu izledim. Şimdi doğal olarak kafam çok karışık. Çok fazla kutu çeşitleri var, buna ek olarak farklı setler mevcut anladığım kadarıyla.
Henüz setleri bile bilmiyorum. Ben tabii ki hem mevcut konuları okumaya hem de araştırmaya devam edicem. Şu an merak ettiğim, güncel olarak günümüzde Pokémon kart koleksiyonculuğu ne durumda? Koleksiyon yapan var mı?
@Simon hocam siz yapıyor/devam ediyor musunuz? Bu koleksiyonla ilgilenen arkadaşların ne gibi tavsiyeleri olur?
Henüz setleri bile bilmiyorum. Ben tabii ki hem mevcut konuları okumaya hem de araştırmaya devam edicem. Şu an merak ettiğim, güncel olarak günümüzde Pokémon kart koleksiyonculuğu ne durumda? Koleksiyon yapan var mı?
@Simon hocam siz yapıyor/devam ediyor musunuz? Bu koleksiyonla ilgilenen arkadaşların ne gibi tavsiyeleri olur?