restych

Üyecik
Öncelikle herkese merhaba,

Bu senenin başında birkaç tane YouTube kanalı yönetiyordum. bir tanesi politika ihlalinden kapandı. İtiraz falan ettim ama başarılı olamadım. Daha sonra diğer kanallarıma yöneldim ancak bir gün hepsi teker teker kapandı. Sonrasında zaten bıraktım gitti.

Bu aralar aklıma geldi, epey de abone ve izlenme yapmıştık. Bu kanalların tekrar geri açılabilme ihtimali var mı?

Öncelikle herkese merhaba,

Bu senenin başında birkaç tane YouTube kanalı yönetiyordum. Bir tanesi politika ihlalinden kapandı. İtiraz falan ettim ama başarılı olamadım. Daha sonra diğer kanallarıma yöneldim ancak bir gün hepsi teker teker kapandı. Sonrasında zaten bıraktım gitti.

Bu aralar aklıma geldi, epey de abone ve izlenme yapmıştık. Bu kanalların tekrar geri açılabilme ihtimali var mı?

Hangi politikayı ihlal ettiniz? Eğer haksız yere olduğunu düşünüyorsanız kurumsal bir dille itiraz edebilirsiniz.

Hangi politikayı ihlal ettiniz? Eğer haksız yere olduğunu düşünüyorsanız kurumsal bir dille itiraz edebilirsiniz.
Topluluk kurallarını ihlal ettiğimi belirtiyolar ancak diyelimki ilk kanal o sebeple kapandı ki bence yanlış karardı. Diğer kanallar tarih içerikliydi. İlk etapta bir itirazda bulunmuştum. Şimdi açmaya çalıştığımda “Kanalınız şu an için Youtube’da yeniden etkinleştirilmeyecek” başlıklı alt metinde politikayı ihlal ettiğimi dogruladiklarini vs yazan bir metin karşıma çıkıyor.

Hal böyleyken itiraz etmek için başka bir yol biliyor musunuz ? Ben konuda haklı olduğumdan eminim zira ilk itirazlarımın değerlendirilmediğinden bile eminim.

Topluluk kurallarını ihlal ettiğimi belirtiyorlar ancak diyelim ki ilk kanal o sebeple kapandı ki bence yanlış karardı. Diğer kanallar tarih içerikliydi. İlk etapta bir itirazda bulunmuştum. Şimdi açmaya çalıştığımda “kanalınız şu an için YouTube'da yeniden etkinleştirilmeyecek” başlıklı alt metinde politikayı ihlal ettiğimi dogruladiklarini vs yazan bir metin karşıma çıkıyor.

Hal böyleyken itiraz etmek için başka bir yol biliyor musunuz? Ben konuda haklı olduğumdan eminim zira ilk itirazlarımın değerlendirilmediğinden bile eminim.

İtirazı tekrardan et ilk kapanan hesaptan başka kurtuluşu yok olsa bende açardım. Topluluk kurallarında bir sürü kural var ayrıca neyi yanlış yaptığını öğrenebilirsem ona göre elle tutulur bir tavsiye verebilirim.

Ayrıca Google bazen bir Google ürününe erişememe gibi sayfalar çıkartıyor. Çıkarsa onları doldur kesin açılmaz ama en azından etken olurlar. [email protected] adresindende bu tür ihlal konularında itiraz edebilirsin. İtiraz ederken yanlış olduğunu kanıtlayacak şekilde beyanını destekleyecek şekilde kanıt fotoğraflar bırakmak iyi olacaktır belki açarlar.

Merhaba , bir google ürününe erişememe kısmından bir başvuruda bulundum. Hata olduğunu ve içeriği hakkında bir bilgilendirme metni paylaştım. normalde 2 iş gününde çözüldüğünü ancak bazen daha uzunda sürebildiğini söylemişlerdi.

Şu an 60 saati geçti ve hala yanıt yok bu sırada başvurumun askıya alındığını düşünerek bir başvuru daha ilettim ancak önceki başvuru hala devam ediyor diye işleme alınmadı. Sonuç olarak beklemeye devam

Açıkçası hangi topluluk kuralı ihlali olduğunu bende bilmiyorum çünkü onu söylemiyolar. Canlı desteğe bağlandığımda da yine aynı şekilde sadece topluluk kuralı ihlali diyor.

Yanıt alamama durumunda o mail adresini de deneyeceğim. Ancak hali hazırda ortalığı karıştırmadan beklemek en iyi yol gibi gözüküyor. Sizde durum nasıl gelişti ? Şu an yt devam ediyor musunuz ?