Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 600.000 TL
Düz vitesi bile alınmaz çift farlıların. Ben tavsiye etmiyorum. Net Japon grubu.
GRL
Uzman
Düz vitesi bile alınmaz çift farlıların. Ben tavsiye etmiyorum. Net Japon grubu.
Sebebi nedir hocam? 9N ve 9N3'ü senelerce kullandık. Motor bakımı dışında bir kere devirdaim yüzünden sanayiye gittik. Uygun fiyata gayet de alınır bana kalırsa.
Eskidikçe Avrupa’dan uzaklaşmak lazım. Polo, 6. nesilden sonra düzgün bir araba oldu. 2014 sahibi olarak söylüyorum. Öncesi şu an bulaşılmaması gerekenlerden.
GRL
Uzman
Eskidikçe Avrupa'dan uzaklaşmak lazım. Polo, 6. nesilden sonra düzgün bir araba oldu. 2014 sahibi olarak söylüyorum. Öncesi şu an bulaşılmaması gerekenlerden.
Polo 5 hariç diğer nesillerin hepsini beğendiğimi söylemek isterim. Polo 5 bana kalırsa eksik, ara model (golf 6 gibi). Tekrar söylüyorum iyi bir fiyata alınabilir. Aynı yıllardan kardeşi ibiza da bakılabilir. Ama performans beklememek lazım.
Hocam ortalama 600k bütçede otomatik düzgün ibiza bulunurmuPolo 5 hariç diğer nesillerin hepsini beğendiğimi söylemek isterim. Polo 5 bana kalırsa eksik, ara model (golf 6 gibi). Tekrar söylüyorum iyi bir fiyata alınabilir. Aynı yıllardan kardeşi ibiza da bakılabilir. Ama performans beklememek lazım.
Evet hocam otomatik zorunlu
Clio veya Getz olabilir. Baktınız mı?
Getz baktım hocam olabilir. Clio dediğiniz Clio 3 değil mi? Bir yerde o paralara otomatik Clio'ya girilmez diye duymuştum.