Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Bu sosu yaklaşık iki üç ay önce keşfettim; yanında başka bir şey olmadan bile içebileceğim tek sos diyebilirim. Geçen marketten büyük boyunu alayım dedim ama tadı çok kötüydü; tatlı, hatta acı bile olmayan rezil bir şeydi. Popeyes'taki sosun aynısından yok mu? Fiyatı önemli değil, yeter ki aynısı olsun.

Bu sosu yaklaşık iki üç ay önce keşfettim; yanında başka bir şey olmadan bile içebileceğim tek sos diyebilirim. Geçen marketten büyük boyunu alayım dedim ama tadı çok kötüydü; tatlı, hatta acı bile olmayan rezil bir şeydi. Popeyes'taki sosun aynısından yok mu? Fiyatı önemli değil, yeter ki aynısı olsun.
Heinzin chipotle mayonezi var. İnanılmaz bişey. Çok seviyorum vegeta gibi her yemeğe sıkıyorum nerdeyse. Tavsiye ederim.

Yurt dışı için çok güzel seçenekler var aslında hellmann's - chunky chipotle sauce ve kühne - smokey chipotle ancak Türkiye'de yok :/
Macroonlineda falan bazen oluyor bunlar. En kötü ihtimal havalimanlarında duty free mağazalarında satılabiliyorlar. Fiyatları hakkında bir bilgim yok ama çok makul fiyatlara satıldıklarını düşünmüyorum maalesef.

BİM'deki chipotle sosu almayın lütfen. Tadı chipotle ile alakasız değişik bir sos.
Popeyes'teki chipotle sos colorado markalı diye hatırlıyorum.

Maalesef yok :/ tek çare heinz sanırım.

BİM'deki chipotle sosu almayın lütfen. Tadı chipotle ile alakasız değişik bir sos.
Popeyes'teki chipotle sos colorado markalı diye hatırlıyorum.

Macroonlineda falan bazen oluyor bunlar. En kötü ihtimal havalimanlarında duty Free mağazalarında satılabiliyorlar. Fiyatları hakkında bir bilgim yok ama çok makul fiyatlara satıldıklarını düşünmüyorum maalesef.

Tabasco chipotle sos alıp, hellmans mayonez birkaç damla koysam nasıl olur acaba? Aklımda o var şu an.

Son düzenleme: