Bozend Uzman Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 255 Makaleler 2 Beğeniler 313 23 Mayıs 2026 #21 Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü dedi: Popchickenin icinde zaten domates oluyor ki hocam. Notlara bakmiyorlar hocam adamlar, gram umursamiyorlar islerini. Evet hocam, tamamen ayni numarq cikiyor arayamiyorumda. Genişletmek için tıkla... Her yerdemi aynı çüş şikayet ediyorum pltaforma biz gerekeni yapacağız diyor
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü dedi: Popchickenin icinde zaten domates oluyor ki hocam. Notlara bakmiyorlar hocam adamlar, gram umursamiyorlar islerini. Evet hocam, tamamen ayni numarq cikiyor arayamiyorumda. Genişletmek için tıkla... Her yerdemi aynı çüş şikayet ediyorum pltaforma biz gerekeni yapacağız diyor
KS KS O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 23 Mayıs 2026 #22 Bozend dedi: Her yerdemi aynı çüş şikayet ediyorum pltaforma biz gerekeni yapacağız diyor Genişletmek için tıkla... Sanırım her yerde aynı üstüne tıkla gelsin 15 gündür falan iademi göndermiyor defalarca yazdım adamlara oyalayıp duruyorlar yok şu gelicek yok bu gelicek yok 1 ila 3 iş günü parama kondular gelmiyorda ya. Leviodas dedi: Hocam yeni bir bilgi öğrendim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam sağolun.
Bozend dedi: Her yerdemi aynı çüş şikayet ediyorum pltaforma biz gerekeni yapacağız diyor Genişletmek için tıkla... Sanırım her yerde aynı üstüne tıkla gelsin 15 gündür falan iademi göndermiyor defalarca yazdım adamlara oyalayıp duruyorlar yok şu gelicek yok bu gelicek yok 1 ila 3 iş günü parama kondular gelmiyorda ya. Leviodas dedi: Hocam yeni bir bilgi öğrendim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam sağolun.