Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 21 Mart 2026 #1 İçin bölüm iki ve üç olan bu paketi değerlendirin derim. Poppy Playtime Toybox 1 Steam'de store.steampowered.com
İçin bölüm iki ve üç olan bu paketi değerlendirin derim. Poppy Playtime Toybox 1 Steam'de store.steampowered.com
GodOfWar Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 915 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 836 Yer İstanbul 22 Mart 2026 #2 Hiç oynamadım, oynanır mı değer mi?
D deniz745 Uzman Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 1.134 Çözümler 1 Beğeniler 649 22 Mart 2026 #3 GodOfWar dedi: Hiç oynamadım, oynanır mı değer mi? Genişletmek için tıkla... Saçma sapan ondan bundan kaçma oyunu. Bana kalırsa bunu alacağıma Outlast oynarım, yine de ilk chapteri ücretsiz. Alın bakın severseniz alırsınız.
GodOfWar dedi: Hiç oynamadım, oynanır mı değer mi? Genişletmek için tıkla... Saçma sapan ondan bundan kaçma oyunu. Bana kalırsa bunu alacağıma Outlast oynarım, yine de ilk chapteri ücretsiz. Alın bakın severseniz alırsınız.
GodOfWar Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 915 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 836 Yer İstanbul 22 Mart 2026 #4 deniz745 dedi: Saçma sapan ondan bundan kaçma oyunu. Bana kalırsa bunu alacağıma Outlast oynarım, yine de ilk chapteri ücretsiz. Alın bakın severseniz alırsınız. Genişletmek için tıkla... Outlast 1 ve 2'yi bitirmiştim. Harbiden sağlam korku oyunlarıydı.
deniz745 dedi: Saçma sapan ondan bundan kaçma oyunu. Bana kalırsa bunu alacağıma Outlast oynarım, yine de ilk chapteri ücretsiz. Alın bakın severseniz alırsınız. Genişletmek için tıkla... Outlast 1 ve 2'yi bitirmiştim. Harbiden sağlam korku oyunlarıydı.