Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Asily

Üstün
Makaleler
5
Yer
Karabük
Konu açarken popüler Windows laptop markaları olabilir. Örneğin HP, ASUS, Lenovo, Dell gibi. En azından karışıklık engellenebilir. Markaya özgü olan sorunlarda karışıklık olmaz. Telefonlarda olduğu gibi.

Son düzenleme:
Artı -8 Eksi
Gereksiz zaten konu başlığına yazabiliyorsun. Neden ayrı ayrı insanlar uğraşsın konu seçmeye.
İyi o zaman hiç kategori olmasın herkes ne arıyorsa başlığa yazsın. Manav mı burası hacım? Fikir güzel fakat Windows adı altında açılmasına gerek yok Linux kullanan da var farklı işletim sistemi kullananda var ama bilindik markaların kategori olarak eklenmesi güzel olabilir. Artıladım.

İyi o zaman hiç kategori olmasın herkes ne arıyorsa başlığa yazsın. Manav mı burası hacım? Fikir güzel fakat Windows adı altında açılmasına gerek yok Linux kullanan da var farklı işletim sistemi kullananda var ama bilindik markaların kategori olarak eklenmesi güzel olabilir. Artıladım.

Konu seçerken de manav oluyor o zaman. Konu başlığında belirtemiyor musun 4 5 harf bir şey.

Konu seçerken de manav oluyor o zaman. Konu başlığında belirtemiyor musun 4 5 harf bir şey.

Foruma akşamları girip şu ilgilendiğim kategoride ne var ne yok diye bakanlar ne yapsın? Mesela diyelim ben Samsung ile ilgili açılan konuları merak ettim şu an onları okuyorum ne güzel rahatça buldum.

Aşırı fazla kategoriye ihtiyaç yok, belki ön ek olarak getirilebilir ama o da pek gerekli değil gibi sanki, laptoplarda markadan çok model işin içine giriyor izlenimlerim doğrultusunda. Farazi konuşuyorum HP iyi bir markadır ama Victus serisi berbattır ya da ASUS laptopları harika ama bir modeli berbattır. Bu sebeple laptopta telefonda olduğu gibi markadan çok model yoğunluklu etkileşim oluyor.

Yine de fazla kategoriye ihtiyaç olduğunu düşünmemekteyim.