Boyutu bence iyi, almak istiyorsanız alınır. Fakat; beyaz renginde bileiğinizi koyduğunuz kısımda bir yerden sonra sararma oluyor, bence mavisini alın.

Hocam kargo cumartesi günü gelir mi Konya merkezdeyim tahmini süre 2 şubat ve sonrasını gösteriyor bir de gördüğüm kadarıyla porge geç kargoya veriyormuş sanırım.

Hocam kargo cumartesi günü gelir mi Konya merkezdeyim tahmini süre 2 şubat ve sonrasını gösteriyor bir de gördüğüm kadarıyla porge geç kargoya veriyormuş sanırım.
Ben geleceğini sanmıyorum. Kendileri Bayburt'ta, Cumartesi anca gelir Konya'ya. Bunlar tahmin tabii ki, belki gelir ama Amazon'un verdiği tarihler pek şaşmıyor genelde.

Boyutu bence iyi, almak istiyorsanız alınır. Fakat; beyaz renginde bileiğinizi koyduğunuz kısımda bir yerden sonra sararma oluyor, bence mavisini alın.
klavye beyaz, ama mouse olarak da aşağıdakinni mavisini almaktan yanayım. sanırım mavi pad alırım hocam.

klavye beyaz, ama mouse olarak da aşağıdakinni mavisini almaktan yanayım. sanırım mavi pad alırım hocam.

Aynen, yakışır.

Ben geleceğini sanmıyorum. Kendileri Bayburt'ta, cumartesi anca gelir Konya'ya. Bunlar tahmin tabii ki, belki gelir ama Amazon'un verdiği tarihler pek şaşmıyor genelde.

Hocam bundan öncesinde mouse siparişi verdim yine perşembe akşa mıydı aynı şekilde cumartesi günü gelmişti hatta ben dağıtıma çıkmaz diye almaya gitmiştim ama çoktan araca yüklenip dağıtıma çıkmıştı İstanbul'dan gelmişti kargom.