yyusufsmsek
Uzman
evet olabilir aslında bede şimdi ona bakıyordum küçük mouse pad hoşuma gitmiyor büyük seviyorum ama buda pek ufak değilmiş sanırsam i.
evet olabilir aslında bede şimdi ona bakıyordum küçük mouse pad hoşuma gitmiyor büyük seviyorum ama buda pek ufak değilmiş sanırsam i.
Boyutu bence iyi, almak istiyorsanız alınır. Fakat; beyaz renginde bileiğinizi koyduğunuz kısımda bir yerden sonra sararma oluyor, bence mavisini alın.evet olabilir aslında bede şimdi ona bakıyordum küçük mouse pad hoşuma gitmiyor büyük seviyorum ama buda pek ufak değilmiş sanırsam i.
![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
Boyutu bence iyi, almak istiyorsanız alınır. Fakat; beyaz renginde bileiğinizi koyduğunuz kısımda bir yerden sonra sararma oluyor, bence mavisini alın.
Ben geleceğini sanmıyorum. Kendileri Bayburt'ta, Cumartesi anca gelir Konya'ya. Bunlar tahmin tabii ki, belki gelir ama Amazon'un verdiği tarihler pek şaşmıyor genelde.Hocam kargo cumartesi günü gelir mi Konya merkezdeyim tahmini süre 2 şubat ve sonrasını gösteriyor bir de gördüğüm kadarıyla porge geç kargoya veriyormuş sanırım.
klavye beyaz, ama mouse olarak da aşağıdakinni mavisini almaktan yanayım. sanırım mavi pad alırım hocam.Boyutu bence iyi, almak istiyorsanız alınır. Fakat; beyaz renginde bileiğinizi koyduğunuz kısımda bir yerden sonra sararma oluyor, bence mavisini alın.
Aynen, yakışır.klavye beyaz, ama mouse olarak da aşağıdakinni mavisini almaktan yanayım. sanırım mavi pad alırım hocam.
![]()
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ben geleceğini sanmıyorum. Kendileri Bayburt'ta, cumartesi anca gelir Konya'ya. Bunlar tahmin tabii ki, belki gelir ama Amazon'un verdiği tarihler pek şaşmıyor genelde.
teşekkür ediyorum hocam.
Satıcı kimdi?Hocam bundan öncesinde mouse siparişi verdim yine perşembe akşa mıydı aynı şekilde cumartesi günü gelmişti hatta ben dağıtıma çıkmaz diye almaya gitmiştim ama çoktan araca yüklenip dağıtıma çıkmıştı İstanbul'dan gelmişti kargom.
teknostore