Detaylar
Kim cevapladı?cemkaraca
Yetkin
Bionluk dışında Türkiye’de poster tasarımlarını satabileceğin birkaç site var.
Postermanya diye bir yer var, kendi tasarımlarını yükleyip poster veya tablo olarak satabiliyorsun. Yaris Note da var, onlar daha çok sanat baskıları, defterler falan satıyor ama belki senin tasarımlarına da uygun olabilir. Arthipo da dekoratif poster ve kanvas baskı satıyor. Poster Fabrikası ve Wegg de poster ve duvar dekorasyonu üzerine çalışan siteler.
Bunların dışında Instagram’dan satmayı düşünebilirsin.
Çok düşündüm bunlar hakkında cok araştırmalar yapmıştım eskiden. Umarım başarılı olursun.
Postermanya diye bir yer var, kendi tasarımlarını yükleyip poster veya tablo olarak satabiliyorsun. Yaris Note da var, onlar daha çok sanat baskıları, defterler falan satıyor ama belki senin tasarımlarına da uygun olabilir. Arthipo da dekoratif poster ve kanvas baskı satıyor. Poster Fabrikası ve Wegg de poster ve duvar dekorasyonu üzerine çalışan siteler.
Çok düşündüm bunlar hakkında cok araştırmalar yapmıştım eskiden. Umarım başarılı olursun.
Postermanya'da şöyle yapabiliyor muyuz peki Bionluk gibi:Bionluk dışında Türkiye’de poster tasarımlarını satabileceğin birkaç site var.
Yani ben görseli vereyim adam kendisi gitsin bastırsın. Yoksa illa bir fiziksel bir şey vermek zorunda mıyım?
cemkaraca
Yetkin
Genellikle fiziksel baskı hizmeti sunuyorlar yani senin basıp satman gerekiyor. Ama mesela şöyle olabilir bu sitede şöyle bi şey var, kendin tasarlayıp siteye fotoğrafı yüklüyorsun onlar sana poster olarak basıyorlar.Postermanya'da şöyle yapabiliyor muyuz peki Bionluk gibi:
Yani ben görseli vereyim adam kendisi gitsin bastırsın. Yoksa illa bir fiziksel bir şey vermek zorunda mıyım?
@Oltran sorunuzu doğru anladım umarım. Aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz.
Son düzenleme:
Ya derdim şu tam olarak hocam, Bionluk gibi ilan verecğim ve millete sadece baskı dosyasını yollayacağım. Ben diğer türlü o işlere henüz giremem firmam falan yok maalesef.Genellikle fiziksel baskı hizmeti sunuyorlar yani senin basıp satman gerekiyor. Ama mesela şöyle olabilir bu sitede şöyle bi şey var, kendin tasarlayıp siteye fotoğrafı yüklüyorsun onlar sana poster olarak basıyorlar.
@Oltran sorunuzu doğru anladım umarım. Aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz.
cemkaraca
Yetkin
Ne yazık ki öyle bir hizmet sağlamıyor. Afiş tasarımında freelancer için fiverr, bionluk daha iyi olur.Ya derdim şu tam olarak hocam, Bionluk gibi ilan verecğim ve millete sadece baskı dosyasını yollayacağım. Ben diğer türlü o işlere henüz giremem firmam falan yok maalesef.
Bionluk'u neden beğenmediniz hocam merak ettim?
Ya sanırım fazla amatör kimse başvurmadı bana.Ne yazık ki öyle bir hizmet sağlamıyor. Afiş tasarımında freelancer için fiverr, bionluk daha iyi olur.
Bionluk'u neden beğenmediniz hocam merak ettim?
Bugün bunu yaptım da onu da yükleyemedim, sığdıramadı görseli nedense:
cemkaraca
Yetkin
Vaay Barış Akarsu, severim.Ya sanırım fazla amatör kimse başvurmadı bana.
Bugün bunu yaptım da onu da yükleyemedim, sığdıramadı görseli nedense:
Eki Görüntüle 135394
Boyutları tam olarak ayarlamazsanız sığmayabilir hocam.