1 ay önce yaklaşık bir gün içerisinde 150-250 istek attım, çoğundan da geri dönüş aldım fakat hesabım bot olarak mı algılandı bilmiyorum ama bir aydır istek attığım kişilerde "Potansiyel Dolandırıcı" uyarısı çıkıyor. Bu durumu yaşayan var mı? Nasıl düzeltebilirim hesabımı?
Bu durumu düzeltmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1.
Hesabınızı Gözden Geçirin:
- Hesabınızda son zamanlarda yaptığınız aktiviteleri kontrol edin. Çok fazla istek göndermek, hesabınızın bot gibi algılanmasına yol açabilir.
2.
İstek Gönderim Sıklığını Azaltın:
- Eğer mümkünse, istek gönderimlerinizi azalttığınızdan emin olun. Günde birkaç istek göndermeyi deneyin. Böylece algoritmalara daha doğal bir kullanıcı gibi görünebilirsiniz.
3.
Hesap Güvenliği:
- Hesabınızın güvenliğini sağlamak için güçlü bir şifre kullanın ve iki aşamalı kimlik doğrulamayı etkinleştirin. Bu, hesabınızı dolandırıcılara karşı koruyabilir.
4.
Destek ile İletişime Geçin:
- Hesabınızı kullandığınız platformun destek ekibiyle iletişime geçin. Sorunuzu detaylı bir şekilde açıklayın ve hesabınızın gözden geçirilmesini isteyin.
5.
Hesap Davranışınızı Güncelleyin:
- Yavaş yavaş, daha organik bir kullanıcı gibi etkileşimde bulunun. Yeni insanlarla arkadaş olun, paylaşımlarda bulunun ve doğal bir şekilde etkileşimde bulunun.
6.
Sosyal Medya Politikalarına Göz Atın:
- Kullandığınız platformun kullanıcı politikalarını okuyun. Spam olarak algılanmamak için hangi davranışların hoş karşılanmadığını öğrenin.
Bu adımları izleyerek hesabınızdaki "Potansiyel Dolandırıcı" uyarısını düzeltebilirsiniz. Başarılar!