PowerBoost ECLIPSE kasam var. 360mm sıvı soğutma aldım. Nereye koysam en iyi olur? Yan koyunca sıkıntı oluyor diyorlar alta koymak zaten çok kötüymüş ama kasanın üstü de cam, ne yapacağım?
Detaylar
Kim cevapladı?Yan koyunca sıkıntı olmaz, kim diyor onu?
Birkaç video izledim. Yan koyunca hem üste koymaya göre daha fazla ısınıyormuş işlemci ve hem ömrü kısalıyormuş sıvı soğutmanın hem de arıza riski artıyormuş benim kasama ama yan koyup kabloları üstten çıkarmaya uygun. Ne yapayım, yeni kasa mı alayım? Bir problem olmaz diyorsanız kullanacağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılır sorun olmaz. Ağzı olan konuşuyor.Birkaç video izledim. Yan koyunca hem üste koymaya göre daha fazla ısınıyormuş işlemci ve hem ömrü kısalıyormuş sıvı soğutmanın hem de arıza riski artıyormuş benim kasama ama yan koyup kabloları üstten çıkarmaya uygun. Ne yapayım, yeni kasa mı alayım? Bir problem olmaz diyorsanız kullanacağım.
Teşekkür ederim, görseldeki gibi yapsam sıvı soğutmayı herhangi bir performans düşüklüğü veya problem yaşamam o zaman.
Hayır, yaşamazsın.Teşekkür ederim, görseldeki gibi yapsam sıvı soğutmayı herhangi bir performans düşüklüğü veya problem yaşamam o zaman.
Sizin öneriniz var mı nasıl koyayım yan koyup kablo aşağı mı yukarı mı?
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri