yusufumm07

Üstün
Baseus marka kullanıyorum Airpow Lite Power 10.000 mAh 15 Watt. Bilgisayarda şarj edeyim dedim batarya giren ucu deli gibi ısındı. Daha önce Philips vardı iki şarj da hemen bozuldu şarj tutmuyor. Neden hemen hızlı bozuluyorlar? En azından 1sene idare etse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti hakkın var ki. Garanti bittikten sonra da bozulunca uçlarını kolayca tamir edebilirsin. Çok video var tamiratla ilgili.

Garanti hakkın var ki. Garanti bittikten sonra da bozulunca uçlarını kolayca tamir edebilirsin. Çok video var tamiratla ilgili.
Ona bakarım hocam Anlamadığım batarya hemen nasıl şarj tutmuyor ki 10 kere sarj yapmamışdır. Hadi 1sene kullansam içinde ki batarya eskidi diyeceğim. Bu kadar dayanıksız mı bunlar?

Ona bakarım hocam Anlamadığım batarya hemen nasıl şarj tutmuyor ki 10 kere sarj yapmamışdır. Hadi 1sene kullansam içinde ki batarya eskidi diyeceğim. Bu kadar dayanıksız mı bunlar?
Alınan ürünün malzeme kalitesi filan büyük etken. Bende TTEC Powerslim var, 4-5 yıldır elimde ve ilk defa şimdi sık düşürdüğüm için sarj portu bozuldu. Soketi değiştirdim çalışmaya devam ediyor. Kimine taş gibi ürün kimine cam gibi ürün geliyor.

Kalite birinci faktör bence ama powerbankler sonuçta bir pil olduğu için pilin şarj döngüsü ve uzun süreli saklamada uygun koşullar sağlanmadığı için kolaylıkla bozulabilir. Ek olarak şarj entegreleri de kolay bozulabiliyor, seri üretim olduğu için özensiz lehimlemleme ilerleyen süreçlerde sorun çıkarabiliyor ya da kalitesiz kompanent kullanımı da bu duruma yol açıyor.

Ben 3 yıldır Duracell'in powerbankini kullanıyorum şu zamana kadar hiç sıkıntı çıkarmadı. Biraz şans biraz saklama koşulları biraz da kalite ile alakalı bence.