Bütçe
1.500 TL
Herkese iyi akşamlar. Yeni bir bilgisayar alacağım ve bunu yaparken senelerdir beni uğraştıran internet sorunumu da çözmek istiyorum. Kablo çekmem mümkün değil, durum böyle olunca da PowerLine adaptörler dikkatimi çekti. Kullanmış olan veya bilgi sahibi olan arkadaşlardan model önerisi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Herkese iyi akşamlar. Yeni bir bilgisayar alacağım ve bunu yaparken senelerdir beni uğraştıran internet sorunumu da çözmek istiyorum. Kablo çekmem mümkün değil, durum böyle olunca da PowerLine adaptörler dikkatimi çekti. Kullanmış olan veya bilgi sahibi olan arkadaşlardan model önerisi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Yıllar öncesinde akrabama önermiştim powerline ı ve binaları o tarihte bile eski olmasına rağmen bir sıkıntı yaşamamışlardı. Şuan ben de powerline özelliğine sahip bir mesh kullanıyorum (rekabetçi oyunlar oynuyorum) ve gayet memnunum. Bulunduğunuz apartmanın elektrik altyapısı önemli. İadesi kolay olan bir satıcıdan alıp denemeniz sizin için en mantıklısı olacaktır.
Farklı konu altında şöyle bir yazım mevcut, binanızın elektrik altyapısı iyi olduğu sürece sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Takıldığı prizi iptal etmeyen modellerden önerebileceğiniz var mı?
Farklı konu altında şöyle bir yazım mevcut, binanızın elektrik altyapısı iyi olduğu sürece sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Altyapı hakkında pek bir fikrim yok ama bina yaşlı değil. Bi deneyip görmek lazım.

Şöyle bir model buldum yorumları olumlu gibi

Son düzenleme:
Bütçe varsa 1 gigabitlik versiyona çıkmanız daha iyi olacaktır fakat bu model de pek tabii işinizi görür, mümkünse direkt prize bağlantı sağlayın arada herhangi bir uzatma yahut çoklayıcı olmadan.