CS'yi 2018'den beri oynarım. CS:GO zamanları birçok kişinin de aynı fikirde olduğu gibi benim de çok keyifli zamanlarımdı. Ancak malum, şu an CS2'de hileler inanılmaz derecede fazla. Zaten oyuna haftalık drop için 2-3 gün giriyorum. 2-3 gün girdiğimde bile her maçıma hile geliyor. Premier maçı olsun, ranked maçı olsun fark etmez. Artık oyundan hiç zevk alamıyorum. Güven faktörüm falan da düşük değil; ancak maalesef her oyunum bu şekilde hileyle geçiyor. Bu yüzden dolayı zaten 1 ay öncesinde bırakmıştım oyunu. Bir gireyim dedim ama yine ilk maçımda hile geldi
. Direkt Alt+F4 attım.
Sizlerden isteğim, Valorant, CS2 tarzı oyun önerileriniz olacaktır. Çünkü bir yerden sonra sadece Valorant oynamak da insanı sıkıyor. Oyun ücreti 5-10 dolar arası olabilir, ücretsiz de olabilir. Ancak benim için önemli olan oyunun boyutu. 50-60 GB geçmediği sürece gayet makul benim için. Sizler söylemeden Fortnite, PUBG, Apex, CoD, Warzone oyunlarını zaten oynadım. Bu oyunların haricinde oyun tavsiyelerinize açığım.
Sizlerden isteğim, Valorant, CS2 tarzı oyun önerileriniz olacaktır. Çünkü bir yerden sonra sadece Valorant oynamak da insanı sıkıyor. Oyun ücreti 5-10 dolar arası olabilir, ücretsiz de olabilir. Ancak benim için önemli olan oyunun boyutu. 50-60 GB geçmediği sürece gayet makul benim için. Sizler söylemeden Fortnite, PUBG, Apex, CoD, Warzone oyunlarını zaten oynadım. Bu oyunların haricinde oyun tavsiyelerinize açığım.