Pragmata Türkçe Yama ve Kurulumu (Calypso Çeviri)

PRAGMATA Calypso Yatay.webp

Yama Bilgileri:

Türkçe Yama oyunun orijinal son sürümü ile uyumludur.
Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır.
Türkçe Yama düzenlenmiş yapay zeka çevirisidir.
Türkçe Font eklenmiştir.
Türkçe Yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride düzenlemeler yapılmıştır.
Türkçe Yama V3 olarak güncellenmiştir. V3 ile birlikte çalışmayan platformlar ile uyumlu hale getirilmiştir.

Emeği Geçenler:

VolkTyson / CrimsonSwift / Praydog

Kurulum:

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz RAR dosyasındaki Türkçe Yama exe'sini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exe'sini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma:

Yamayı kaldırmak için oyunun dosya konumundaki "natives" ve "dinput8.dll" dosyalarını silerek kaldırabilirsiniz.

NOT:

Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

En güncel
Türkçe Yama sürümlerini sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.

Pragmata Türkçe Yama İndir
Pragmata Türkçe Yama İndir

Discord Link:
Katıl

Kurulum Videosu

Oyun İçi Görseller

PRAGMATA Calypso5.webp
PRAGMATA Calypso4.webp
PRAGMATA Calypso1.webp

Son düzenleme:
Türkçe yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride düzenlemeler yapılmıştır. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz...

Cillop gibi homosapien çevirisi varken AI çeviri mi istiyorsun?

Telif hakkı kapsamında yasal olmayan bir durum olan parayla yama satışı yapan bir grubun sırf bir tane oyuna Türkçe yama yapmak için Launcher indirip, onu çalıştırabilmek için antivirüsten dışlamalara ekleyip bir de hesap oluşturup giriş yapmakla uğraşmak istemiyordur belki.

Virüs olarak algılanmayan yama yok zaten.

Bu kadar antivirüsün uyarı verdiği başka bir yama grubu yok.

undefined.webp

Şunu da ekleyeyim yanlış anlaşılma olmasın. Anonymous'un bu kadar antivirüs tarafından işaretlenme sebebi daha çok Launcher yapısından ve yaptıkları yamaları sıkı korumak istemelerinden kaynaklı bilinçli bir tercih, yoksa sadece antivirüs tespit etti diye virüslü anlamına gelmiyor. Her Türkçe yamanın da antivirüs tarafından işaretlenmesi gerektiğine dair bir zorunluluk da yok.

Son düzenleme:
Telif hakkı kapsamında yasal olmayan bir durum olan parayla yama satışı yapan bir grubun sırf bir tane oyuna Türkçe yama yapmak için Launcher indirip, onu çalıştırabilmek için antivirüsten dışlamalara ekleyip bir de hesap oluşturup giriş yapmakla uğraşmak istemiyordur belki.

Bu kadar antivirüsün uyarı verdiği başka bir yama grubu yok.

Eki Görüntüle 241419

Anonymous Çeviri'den bahsetmiyorum ki, bildiğiniz tek yama grubu buysa ne yazık size. Exodus'u daha önce Qnoops'un yamasıyla oynadım. Virüs de yoktu.

Anonymous Çeviri'den bahsetmiyorum ki, bildiğiniz tek yama grubu buysa ne yazık size. Exodus'u daha önce Qnoops'un yamasıyla oynadım. Virüs de yoktu.

Enhanced Edition için çalışan yaması olan piyasada bir anonymous var diye biliyorum, qnoops klasik versiyonda çalışıyordu sadece. Alttaki arkadaşlar da Anonymous'dan bahsedince ben de daha çok ona yönelik bir yorum yaptım hocam. Siz niye dislike attınız? 😀
Mesela qnoops yaması da bir tane false-positive AI detect dışında o kadar antivirüs tarafından uyarı almıyor.

1000949199.webp

Son düzenleme: