Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.574 Çözümler 8 Beğeniler 2.675 Yer Trabzon/Şalpazarı 4 Ekim 2025 #2 Bu oyun, Dusk oyunu mu yoksa onunla ilgisi yok mu?(Pro deyince anlama veremedim yani.)
KS KS Arfber Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 130 Çözümler 1 Beğeniler 247 4 Ekim 2025 #3 Ömer_Yeter dedi: Bu oyun, dusk oyunu mu yoksa onunla ilgisi yok mu?(Pro deyince anlama veremedim yani.) Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz Dusk oyunu/serisini bilmiyorum lakin bu oyun herhangi bir seriye ait değil. Bağımsız bir oyun.
Ömer_Yeter dedi: Bu oyun, dusk oyunu mu yoksa onunla ilgisi yok mu?(Pro deyince anlama veremedim yani.) Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz Dusk oyunu/serisini bilmiyorum lakin bu oyun herhangi bir seriye ait değil. Bağımsız bir oyun.
Zerolite Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 505 Çözümler 14 Beğeniler 259 4 Ekim 2025 #4 Ömer_Yeter dedi: Bu oyun, Dusk oyunu mu yoksa onunla ilgisi yok mu?(Pro deyince anlama veremedim yani.) Genişletmek için tıkla... Pro değil Pre
Ömer_Yeter dedi: Bu oyun, Dusk oyunu mu yoksa onunla ilgisi yok mu?(Pro deyince anlama veremedim yani.) Genişletmek için tıkla... Pro değil Pre
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.574 Çözümler 8 Beğeniler 2.675 Yer Trabzon/Şalpazarı 4 Ekim 2025 #5 Zerolite dedi: Pro değil Pre Genişletmek için tıkla... Sağ olun.