herousta26 22
Uzman
Özellikle Harry Potter hayranları için sevindirici bir haber. Geçen sene Epic Games'te ücretsiz dağıtılmıştı.
Ben olsam direkt hiç almamBedava verilen bir oyun. %95 indirime girmeden Steam'e almam.
Hangisinde oynayacaksan onu al. Oyun aynı oyun.Sizce $5.99'a Steam versiyonu mu yoksa 470 TL'ye PS5 (Pro) versiyonu mu alınır?
Bilgisayardan oynamak mı daha keyifli yoksa Ps5 Pro'da oynamak mı? Sorunun cevabı hangisi ise o platformdan almanı tercih ederim. Playstation 5 Pro cihazım olsadı. Ben Ps Store'dan alırdım. Yatarak oynardımSizce $5.99'a Steam versiyonu mu yoksa 470 TL'ye PS5 (Pro) versiyonu mu alınır?
Aynı ama ne kadar aynı. Performans, görüntü kalitesi, DualSense desteği, vs.
Benim için ikiside keyifli. Pro salonda ve 4K TV ile 5.1 sinema sistemi var.Bilgisayardan oynamak mı daha keyifli yoksa Ps5 Pro'da oynamak mı? Sorunun cevabı hangisi ise o platformdan almanı tercih ederim. Playstation 5 Pro cihazım olsadı. Ben Ps Store'dan alırdım. Yatarak oynardımAma fiyat farkıda var.
%99 indirime girmeden almam.Bedava verilen bir oyun. %95 indirime girmeden Steam'e almam.
Kendin karar verebilirsin. Ben olsam dediğin gibi Ps Sore'dan alırdım. Hem 4k TV varmış.Aynı ama ne kadar aynı. Performans, görüntü kalitesi, DualSense desteği, vs.
Benim için ikiside keyifli. Pro salonda ve 4K TV ile 5.1 sinema sistemi var.
PC ise 1440p 240Hz ve RX 9070 XT. Ama Linux.
Karar veremedim.
Gerçi şu disk olayı yüzünden Sony'e hiç paramı veresim yok.
Bende alırım o zaman
Ön sipariş ile 800 TL almıştım zamanında, almayan arkadaşlar yapıştırsın.Kendin karar verebilirsin. Ben olsam dediğin gibi Ps Sore'dan alırdım. Hem 4k TV varmış.
Bende alırım o zaman![]()