- Makaleler
- 13
Hogwarts Legacy, Steam'de %85 indirimle 8.99 USD (376,60 TL) oldu. Şu ana kadarki en yüksek indirimi. Yakın dönemde 14 dolar verip almıştım, daha oynamadım...
Ben alamadim.Hiç Harry Potter'a ilgisi olmayan, hiçbir seriyi izlememiş birisi keyif alır mı? Ona göre alacağım.
Günümüz oyun fiyatlarının 3.000 TL bandına çıktığını düşünce gayet uygun fiyat bence bu seviye oyun için.
Game Pass yeni zamla birlikte daha pahalıya gelmiyor mu hocam? Ayrıca 1 ay kiralamak yerine ''daha ucuza'' satın almak daha mantıklı değil midir?Game Pass'ta var 1 aylık üyelik alıp oynayın zaten sonra dönüp bakmazsınız bile.
Hocam bu dolar kurunda da 50 TL bence daha da ayıp oldu. Artı olarak, Game Pass de eskisi gibi ucuz değil.Ben ₺50 civarına düşünce ayıp olmasın diye Steam'den almayı planlıyorum.
Gamepass bitti artık kuruş verilmez.Hala çok pahalı. İlla oynayacağım diyorsanız Gamepass'ta var 1 aylık üyelik alıp oynayın zaten sonra dönüp bakmazsınız bile. Ben ₺50 civarına düşünce ayıp olmasın diye Steamden almayı planlıyorum.
Gamepass yeni zamla birlikte daha pahalıya gelmiyor mu hocam? Ayrıca 1 ay kiralamak yerine ''daha ucuza'' satın almak daha mantıklı değil midir?
Eki Görüntüle 193241
Hocam bu dolar kurunda da 50 TL bence daha da ayıp oldu. Artı olarak, Game Pass de eskisi gibi ucuz değil.