Hogwarts Legacy, Steam'de %85 indirimle 8.99 USD (376,60 TL) oldu. Şu ana kadarki en yüksek indirimi. Yakın dönemde 14 dolar verip almıştım, daha oynamadım...
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Hala çok pahalı. İlla oynayacağım diyorsanız Gamepass'ta var 1 aylık üyelik alıp oynayın zaten sonra dönüp bakmazsınız bile. Ben ₺50 civarına düşünce ayıp olmasın diye Steamden almayı planlıyorum.
serhatmorgan
Uzman
Hiç Harry Potter'a ilgisi olmayan, hiçbir seriyi izlememiş birisi keyif alır mı? Ona göre alacağım.
- Makaleler
- 23
Ben alamadim.Hiç Harry Potter'a ilgisi olmayan, hiçbir seriyi izlememiş birisi keyif alır mı? Ona göre alacağım.
Günümüz oyun fiyatlarının 3.000 TL bandına çıktığını düşünce gayet uygun fiyat bence bu seviye oyun için.
Game Pass yeni zamla birlikte daha pahalıya gelmiyor mu hocam? Ayrıca 1 ay kiralamak yerine ''daha ucuza'' satın almak daha mantıklı değil midir?Game Pass'ta var 1 aylık üyelik alıp oynayın zaten sonra dönüp bakmazsınız bile.
Son düzenleme:
Hocam bu dolar kurunda da 50 TL bence daha da ayıp oldu. Artı olarak, Game Pass de eskisi gibi ucuz değil.Ben ₺50 civarına düşünce ayıp olmasın diye Steam'den almayı planlıyorum.
yunusalp99
Becerikli
Alayım dursun oynamam muhtemelen ama uygun geldi. Bir ara denerim. Teşekkürler
Gamepass bitti artık kuruş verilmez.Hala çok pahalı. İlla oynayacağım diyorsanız Gamepass'ta var 1 aylık üyelik alıp oynayın zaten sonra dönüp bakmazsınız bile. Ben ₺50 civarına düşünce ayıp olmasın diye Steamden almayı planlıyorum.
Blackraven
Üstün
Gamepass yeni zamla birlikte daha pahalıya gelmiyor mu hocam? Ayrıca 1 ay kiralamak yerine ''daha ucuza'' satın almak daha mantıklı değil midir?
Eki Görüntüle 193241
Ucuza kod alabileceğiniz yollar var ek olarak 1 ayda 2. oyunu oynayacaksanız hala uyguna geliyor.
Hocam bu dolar kurunda da 50 TL bence daha da ayıp oldu. Artı olarak, Game Pass de eskisi gibi ucuz değil.
Ucuza kod alabileceğiniz yollar var ek olarak 1 ayda 2. oyunu oynayacaksanız hala uyguna geliyor. Ayrıca ayıp değil çünkü oyun güzel bir oyun değil. Harry Potter evrenini çok seven bir kişi olarak söylüyorum bunu. Gidin 20 sene önce yapılmış Harry Potter oyunlarını oynayın daha kaliteli.
Ucuza kod alabileceğiniz yollar var ek olarak 1 ayda 2. oyunu oynayacaksanız hala uyguna geliyor. Dayılar oyun cidden kötü. Antrikot alıp suda haşlayıp tuz bile atmadan yemişsin gibi tat veriyor oyun. Malzeme güzel uygulanış leş.
- Makaleler
- 1
CS2 droptan tam 8 dolar birikmiş bakiyem vardı. Envanterden 1 dolarlık item ne varsa satıp alayım madem. Teşekkürler.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-