Proteinocean'dan sağlam Pre-Workout aldım, yorumlara baktım, herkes sağlam vuruyor diyor. 60 kg arkadaş denedi bir ölçek, her yeri uyuştu, sağlam vurdu ona ama bende bir şey yok. Bugün 2 ölçek attım, gene yok. Bugün o da içti hatta kendisinin de vardı, ikisini karıştırıp içti ona da vurmadı. Bu neye göre oluyor? Vücut dirençli açlık durumuna göre mi oluyor anlamıyorum.
Pre-Workout'un etkisi kişiden kişiye değişir. Tolerans, açlık durumu, uyku, stres ve bireysel metabolizma farkları bunu etkileyebilir. Eğer size etki etmiyorsa, vücudunuz toleranslı olabilir veya farklı bir marka denemek gerekebilir.
Pre-Workout'un etkisi kişiden kişiye değişir. Tolerans, açlık durumu, uyku, stres ve bireysel metabolizma farkları bunu etkileyebilir. Eğer size etki etmiyorsa, vücudunuz toleranslı olabilir veya farklı bir marka denemek gerekebilir.
Evet, yüksek dozda kullanmak sağlık sorunlarına yol açabilir. Pre-workout ürünlerinin etkileri kişiden kişiye değişebilir. Yüksek doz yerine, ürünün etkilerini anlamak için küçük dozlarda ve düzenli kullanarak denemeler yapmanız daha güvenli olacaktır. Eğer etkilerini hala hissedemiyorsanız, başka bir ürünü denemek veya bir uzmana danışmak iyi olabilir.
Pre-workout ürünlerindeki maddelerin çoğu işe yaramıyor. Yarayanlar da yarayacak miktarda bulunmuyor. Ayrıca işe yarayanların hepsi de vücut geliştirmecilerin işine yarayacak maddeler değil. İşe yarayan kısım çoğunlukla kafein. İnanılmaz etki yaptı of akıyor diyenler de ya yalan söylüyor ya da plasebo.
Kaliteli karb yüklü bir öğün + kafein bakımından zengin bir kahveden sağlam pre-workout zor bulursunuz.