Emre Human

Üstün
Normalde çok erken tükenirdim ağırlıklarım falan azdı. Ancak bugün bi pre-workout denedim böyle bir şey yok. Gücüm neredeyse 2 katına çıktı ağırlıklar baya yükseldi. Hiç tükenmedim tak tak girdim setlere. İnsanlar normalde pek etki etmez diyordu da arkadaşımla ben de baya etki etti. Bunun genç olduğumuzdan ötürü ekstra etkisi var mı yoksa tamamen pre-workoutun bu inanılmaz etkisi mi? Yarım ölçek aldık bir de tam ölçek tahmin bile edemiyorum.

Normal, ilk kahve ictigimde bende oyle hissetmistim. Direk bagisiklik kazaniyorsunuz hocam. O yuzden nadir tuketmekte fayda var.

Hocam ben bu olmadan nasıl antreman yapayım şimdi aşırı gaza getirdi.
Bağımlılık haline getirmemeye özen gösterin hocam aksi takdirde hem etkisi azalır hem de Pre Workout olmadan antrenman yapmak istemeyen bir hale gelirsiniz. İçerisindeki çoğu maddeye vücut tolerans göstermekte, bugün yarım ölçekle coşarken 1 ay sonra 2 ölçekle belki etkisini bile hissetmez hale gelebilirsiniz. Ara vermek şart.
Sadece çok yorgun hissettiğiniz, yorgunluktan antrenmana gitmek istemediğiniz ama gitmeniz gereken günlerde kullanmanızı öneririm.

Plasebo etkisi yaşıyorsun kuvvetle muhtemel. Preworkout ilk kullanıldığında enerji patlaması yaşatır bu doğru ama gücünü 2 katına çıkartmaz dayanıklılığını arttırır. Fazlası bağımlı eder. Mümkün mertebe kullanmamaya çalış. Granade preworkoutlar arasında en etkilisidir, şahsi düşüncem tabii.