Pre-workout gerekli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Milas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 404
Gereklilik açısından acayip gereksiz bir şey ve pek de sağlıklı değil. Belki birkaç haftada bir PR denemesi dışında kullanılmamalı bence. Düzenli olarak sık sık bu kadar uyarıcı madde kalp açısından uzun sürede çok ciddi sorunlar yaratır gibi geliyor. Ağzın yüzün karıncalanmaya başlayınca diyorsun zaten bunu tüketmemem lazım diye.

Aldığım en gereksiz supplementlerden biri olabilir. Kaşıntı dışında bende hiçbir olumlu etki yapmadı. Caffeine hapı tercih ediyorum yerine.

Öncelikle profesyonel değil isen 3 saat antrenman gereksiz. Pre ise gene gereksiz. Ben yorgun hissettiğim günler kahve içip gidiyorum.

Selam,

Aktif olarak her gün 2 ölçek protein tozu, 1 ölçek kreatin kullanıyorum. Haftanın 3-4 günü 3 saat antrenman yapıyorum. Sizce pre-workout gerekli mi? Yoksa bunlar yeterli mi?

Ben de L-karnitin ve pre-workout var. Etki olarak L-karnitin daha iyiydi. Ek olarak pre-workout, bilmiyorum ondan mı ama kullandığım gün çarpıntı yapmıştı.

Bu dediklerine vitamin eklemek istersen multivitamin, Omega 3, Magnezyum Bisglisinat, B12 ve D3K2. Testlerden sonra ekleyebilirsin.
Bunlar beslenmede katıysan, uyku düzeninde sıkıntı çekiyorsan vs. bunları da eklemeni öneririm hocam

Bana göre bomboş bir şey zaten vücudun alıştığı için çok ara vererek kullanman gerekiyor ve cidden bir artısı olmuyor hani vücudun kaşınır gaza gelir 5 kilo daha takarsın en fazla. Enerjiye ihtiyacım var illa diyorsan kahve iç git. Bende biraz delilik olduğu için 1-2 ölçek pre 2 kafein hapı 1 Monster ya da soğuk kahve içiyordum (hepsini birlikte) eskiden zar zor etki ediyordu hiçbir artısıda olmuyordu saçma sapan bir şey yapıyordum.

Burayı kendime gore biraz daha değiştirip uygulayacagım. Tesekkur ederim hocam. Beslenmeye de bastan sona bir düzen getirecegim tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…