Şarkı keşfedememe olayını bende yaşıyorum ama genel olarak iyi olduğunu söyleyebilirim. Bazıları ses kalitesinden bahsetmiş ama benim için önemli olmadığı için sorun olmuyor, memnunum.

Uzun zamandır YT Music kullanıyorum fakat yeni şarkı keşfedemiyormuş gibi hissediyorum, önerdiği şarkılar da zevkimle alakasız. Spotify bu konuda iyi mi, önerir misiniz?
Ben telefondan veya hoparlörden açtığımda YT’nin sesi daha iyi verdiğini duydum, ayrıca YT Premium üyeliğiyle beraber Music uygulamasının yanında videoları da reklamsız izlediğimiz için bence daha mantıklı oluyor. Artık şarkı sözleri, hikayeye ekleme gibi vb. özelliklerde geldiğinden geri kaldığı yön yok gibi.

Her zaman şarkıları indirip music player uygulamalarında kullanmayı desteklerim ama herkes benim kadar işsiz olmuyor :hehehe:. Spotify Premium kullandığım zamanlar memnun kalmıştım ama Apple Music'in daha iyi olduğunu düşünüyorum. Fiyat olarakta daha ucuz.

Ben telefondan veya hoparlörden açtığımda YT’nin sesi daha iyi verdiğini duydum, ayrıca YT Premium üyeliğiyle beraber Music uygulamasının yanında videoları da reklamsız izlediğimiz için bence daha mantıklı oluyor. Artık şarkı sözleri, hikayeye ekleme gibi vb. özelliklerde geldiğinden geri kaldığı yön yok gibi.
Premium ile birlikte geldiğini bilmiyordum. Buna göre YT Music daha mantıklı gibi.

YT premium satın almıyorum, APK kullanıyorum hepsini.
Şarkı keşfi konusunda kayda değer fark yoksa almayayım.
1 tık daha iyi olacaktır Youtube algoritmasından ziyade, çünkü ben pop veya rap açıyorum Youtube 1 saat sonra o şarkıya benzer remixleri açabiliyor. Spotify'da böyle parçalar olmadığından daha sağlıklı bir algoritma olabilir, zaten Spotify 1 aylık deneme veriyor.