YouTube Premium alınır mı?

Bronzen

Başarılı
4-5 kişi alınsa sizce alınır mı? Reklamdan artık video izleme hevesim kalmıyor.

2 yıldır kullanıyorum. Şu an 28 TL gibi bir ücret ödüyorum. Reklam dışında arka planda oynatma, YouTube Music ve yüksek video kalitesi işime yarıyor. Bence alınır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük 2 sakız parasına hem YT Music hem YT Premium alıyorsun, daha ne? Günlük 2 sakız parasının hesabını yapmam. Yani istersem günlük 10 dakikamı YouTube'de geçireyim yine o 2/2 reklamlara dayanamam ben. Kesinlikle değer, al.

Bilgisayar kullanıyorsan Brave tarayıcısını kullanabilirsin; gerçi telefona da yükleyebilirsin ama web'den girmek gerekir.

Öğrenciysen bir de Popy Para hesabın varsa yüzde 50 cashback ile maksimum 30 TL verip kullanabiliyorsun.

Farklı banka kampanyaları var, örneğin Sipay. Güvenilir olduğundan ve işe yaradığından bahsediyor kullanıcıları. Bunun dışında mobilde Brave, PC'de Firefox ve uBlock Origin kullanılabilir ücretsiz olarak. Yazıldığı gibi sundukları düşünülünce de miktarı sorun değil gibi.

Abonelik ile olan premium şeyleri sevmiyorum. Biraz da kişiye bağlı. Aldığın zaman bence ömür boyu olmalı. Sadece Drive aylık 5 TL üyeliğim vardı 100 GB için. O da 45 TL olunca iptal ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…