Semih_gdk10
Becerikli
YouTube Premium 2 ay bedava veriyor. Bunu kart girmeden nasıl kullanırım? İnternetteki sahte kartlar olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube Premium 2 ay bedava veriyor. Bunu kart girmeden nasıl kullanırım? İnternetteki sahte kartlar olur mu?
1₺ ücret alıyor sonra geri yatırıyor. Rastgele sanal kart aç sonra kapat kartı.
Sırf böyle diye bir sürü mail açmıştım.
Hiçbir şey olmaz hocam , 2020 yılında Paycell kartlarımla yapıyordum. Hiçbir hesabıma hiçbir şey olmadı. Hatta bazılarına tekrardan premium ücretsiz dene diye teklif geldi.
Hiçbir şey olmaz hocam, 2020 yılında Paycell kartlarımla yapıyordum. Hiçbir hesabıma hiçbir şey olmadı. Hatta bazılarına tekrardan premium ücretsiz dene diye teklif geldi.
Play kod ile oluyor sanırım.YouTube Premium 2 ay bedava veriyor. Bunu kart girmeden nasıl kullanırım? İnternetteki sahte kartlar olur mu?
Hocam ücretsizliğin süresi dolunca iptal mi ediyorsunuz?Hiçbir şey olmaz hocam , 2020 yılında Paycell kartlarımla yapıyordum. Hiçbir hesabıma hiçbir şey olmadı. Hatta bazılarına tekrardan premium ücretsiz dene diye teklif geldi.