YouTube Premium, bazı Mi modellerine özel en az 2 ay deneme veriyor

2426

Üstün
Makaleler
1
Bazı modellerde indirim var 2 ay 0TL kullanabiliyorsunuz.
Farklı deneme süreleri için farklı cihazlar şunlardır:

1. YouTube Premium 6 aylık ücretsiz deneme kampanyasına uygun cihazlar: Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro.

2. YouTube Premium 3 aylık ücretsiz deneme kampanyasına uygun cihazlar: Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 Lite, Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro,Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi Pad 6.

3. YouTube Premium 2 aylık ücretsiz deneme kampanyasına uygun cihazlar: Redmi Note 12, Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12 Pro, Redmi Note 12S, POCO X5, POCO X5 5G, POCO F5, POCO F5 Pro, POCO X6 PRO, POCO X6, POCO M6 PRO, Redmi Note 13, Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro .

Xiaomi Mi Note 10 Lite geçerli mi?

Bu Google da Çinli bir teknoloji devi olan Huawei'i engelleyip başka Çinli bir teknoloji devine hediyeler veriyor, garip şirket.

Ancak Google'a Huawei emrini direkt ABD hükümeti vermemiş miydi? Çünkü hiçbir firmanın bile isteye potansiyel müşterilerini engelleyeceğini sanmıyorum.

Ben ReVanced kullanacağım ihtiyar.

Redmi 10 2022 cihazlar listesinde yok, alamıyorum.

Bu Google da Çinli bir teknoloji devi olan Huawei'i engelleyip başka Çinli bir teknoloji devine hediyeler veriyor, garip şirket.

Dostu Dost'a kırmak istiyorlar. Biz bu oyunlara gelmeyiz Çinli kardeşlerim! Çok yaşa Çin komünist partisi! (!)

YouTube'a sadece canlı yayın için giriyorum valla, bir de yorum yapacaksam. Onun dışında adım atmıyorum içine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…